E.AM

Kategori: Träning & Hälsa

Nalu Bowls

Följ dem på instagram @NALUBOWLS

 

Vilken härlig dag va? Idag vaknade vi till strålande sol och klarblå himmel, helt fantastiskt! 

Det har blivit väldigt populärt med Bowls det senaste och då måste jag passa på att tipsa alla som befinner sig på Bali i Canggu, Uluwatu eller Seminyak att dem inte får missa att ta sig till Nalu bowls och testa deras fantastiska smoothies med massa gottigheter i. En perfekt start på dagen. Vi var i Canggu och där träffade vi även ägaren som var så himla trevlig, han berättade om affärsidéen, det är meningen att folk kan komma dit och sitta där hela dagen och arbeta, plugga eller bara hänga så det var många som bodde i Canggu som hängde där. Dom som jobbade där var också otroligt trevliga och man fick sig så mycket ny energi efter man hade varit där. 

 

Love E. 

Kafé Magasinet

- Frukost på Kafé Magasinet -

Eftersom att jag är en frukost människa så måste jag verkligen passa på att rekommendera alla göteborgare eller ni som har vägarna förbi Göteborg att kika in på Kafé Magasinet då dem serverar så god frukost. 

Finns två alternativ att välja på,  

Liten frukost - en fralla och valfritt kaffe/te

Stor frukost - en fralla och valfritt kaffe/te samt yoghurt med granola samt juice, när jag var där kunde man även välja chiapudding. 

Har man inte vägarna förbi innan lunch så fungerar det lika bra, då dem alltid har dagens - pasta, soppa och sallad där även kaffe ingår. Något som ni inte får missa. 

Love E

 

Homemade Pizza

Om ni inte reda testat det så skulle jag absolut rekomende att alla testar knäckebrödspizza, som dessutom är superlätt att göra. Det man behöver är runda knäckebörd (jag hade surdegsknäckis). Sedan slänger man bara på det man vill, hade allt ifrån pesto till parmaskinka, till salami och soltorkade tomater. Ha ugnen på 175-200 grader och ha i den i 10 minuter. 

Love E.AM

I D A G  Ä R  D E T  J A G  S O M  B E S T Ä M M E R

- Instruktör- 

Japp, ni läste rätt, idag håller jag för första gången i ett pass, och jag ska köra ett crossfit-pass och det ska bli kul att se hur det går. Är väldigt förväntasfull men det känns väligt bra men kom väldigt spontant och oväntat men det kommer nog att gå bra! 

Love E.AM

S E L F I E  &  F O O D

- Två bilder från helgen -

I lördags så vankades det festligheter med tre goda vänner, matlagning, spel, skratt och utgång blev det och alla var väldigt nöjda med kvällen då den var såååå bra! Igår så spännderade jag förmiddagen i sängen och eftermiddagen var det nya tag som gällde då jag och farmor åkte till Hofsnäs och åt godingen på bilden som var supergod, det var en riktig specialare med pesto, soltorkade tomater och massa annat gott i den. Har ni vägarna förbi där så rekomenderar jag det starkt!

Love E.AM 

A V O K A D O  L O V E

-FRUKOSTEN DE SENASTE DAGARNA-

Detta är numera min favoritfrukost som jag trycker i mig på morgonen, världens godaste bröd plus avokado en väldigt bra och energirik frukost om ni frågar mig! 

Love E.AM

16.3.15

-Då kör vi- 

Känner att denna veckan började på ett perfekt sätt då jag körde igång med 2 pass och bokade även två till pass till imorgon så är as taggad. Fick gjort mycket mer än vad jag borde fått idag så är väldigt lycklig och lägger mig med ett gott samvete! 

Love E.AM

 

Nike

-Morgonträning- 

Efter en supermysig fredag hos Emelie med hur mycket mat somhelst så fick det blir ett träningspass idag på morgonen. Idag är mitt schema fullspäckat, just nu är farmor på besök och ska ta med henne till mormor nu! Så underbar dag, och ikväll blir det festligheter! 

Love E.AM

13 februari

Cirkel intervaller 60.

Godmorgon på er! 

Jag och Elin hade bokat in oss på ännu ett cirkel intervall pass idag, dock klockan 6 så det blir ingen sovmorgon här inte! 
Vi gick upp redan vid 03:40 då vi båda var pigga och taggade! Så nu sitter jag hemma vid köksbordet med nybakdade frallor, pigg som aldrig förr och ångest för att lovet sprang iväg.. 
Men nu ska vi se positivt, en dag närmare studenten och sommaren. 

Love E.AM

ett, två, tre

Plugg och träning har denna förmiddagen bestått av! Känns verkligen att det är söndag. 

Det enda jag längtar till är tills beccis kommer hem samt när jag är klar med rapporten! 

Love E.AM

 

TRX

 

Dagen har varit bra, och den rullade på som vanligt i skolan! Till skillanden från vardagen så pluggade jag ingenting idag men var med på ett TRX-pass för första gången och det var väldigt tufft, och spännande. Det ska bli kul att se hur musklerna mår imorgon

Godnatt

Love E.AM

Foodporn

Om det är något jag brinner för så är det ju mat! 

Den allra bästa måltiden enligt mig är ju faktiskt frukosten, och det är ju bara en pluspoäng att det är den viktigaste måltiden på dygnet. Vad brukar jag då äta till frukost för att hålla den i liv? 

Frukost:

Det sträcker sig väldigt långt, beror på vilken dag det är, om det är vardag brukar det bli ett ägg eller lite fil med frukt i. Men på helgerna kan det brasa på med värsta buffén, då det är från frallor till äggröra, omelette, ägg, bacon, knäckebröd, gröt, smoothie, bananpannkakor. Ja det finns väldigt mycket. 

Lunch:

Lunchen anser inte jag lika viktigt som frukosten, äter man en rejäl frukost på helgen runt 12 så blir det som lunch nästa och man står sig hela dagen, men en frukt eller något mellanmål kan man ju få i sig. Men om jag är ute på stan så är lunchen så underbar, då blir det endel sallader och sushi! 

Middag: 

Middagen är något som jag längtar till och kan redan på morgonen börja planera den. Det är den som är kvällen höjdpunkt och man samlas alla till bords och myser. Det kan bli precis vad som helst. Men favorit är pumpamos, tacos, ungsgrönsaker med något kött eller fisk samt biff och brunsås.