E.AM

Kategori: Tips

Du är din egna bästavän

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill göra allt, du känner dig på topp och ingenting kan stoppa dig, u är helt enkelt den bästa versionen av dig själv. - Det är här du ska stanna, men kunna kontrollera ditt liv på rätt sätt. 

 

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill lägga dig i sängen med huvudet under täcket, eller då du vill springa iväg och inte komma tillbaka. Det är då du ska ställa dig upp, visa för dig själv att du kan hantera svåra situationer och kunna ta dig igenom dem. Du kommer vid nästa tillfälle stanna och "face the sun" direkt istället för att springa till skuggan direkt. Då har du blivit en mycket starkare och tryggare människa. - Det är det här du ska ta dig igenom 

 

Det kommer alltid att finnas människor som kommer att vara arga för din framgång, dessa människor kommer att vilja dra dig tillbaka, se problem. Avundsjuka är väldigt stort idag, då det finns många som är framåt och verkligen vet och kämpar för det de vill, då behövs det vänner som pushar dig framåt och hjälper dig att nå dina mål, oavsett om det är den långa och svåra vägen eller om det är den korta och lätta. Man måste lära sig att man själv är sin egna bästavän, man måste lyssna på hjärtat och kunna säga ifrån och prioritera sina vänner. Ibland är det oerhört svårt att släppa taget, men tillslut inser man att det är på det sättet som man kommer längst i livet. 

 

Du är du och just DU förtjänar det bästa av livet. 

Love E

28.10.15 - 29.10.15

Igår fyllde min kära syster 22 hela år vilket blev till världens bästa dag enligt både mig och henne. 

Den började med att vi firade henne med tårta på sängen, därefter fixade jag henne med mina makeup-skills och såååå vacker hon blev! Därefter bar det av mot Göteborg där jag bjöd henne på en övernattning på Clarion Post, där vi imorse badade på taket och åt världens godaste frukost. Vi hade fullt upp hela kvällen igår och hittade på så mycket skoj. 

 

Idag så gjorde Beccis några ärenden i stan så jag åkte till Elin som jobbade, då hon fixade till mitt trötta utseende med lite smink. Hon är absolut bäst på att sminka, så alla kan springa till Kicks och få lite tips av henne! 

Love E.

This is F

Inhandlade mig lite nytt smink idag när jag hälsade på Elin på Kicks som dessutom var så duktig och till stor hjälp!

Här är två produkter som jag köpte. 

* Fantastiska ögonskuggor ifrån smashbox

* En underbartfin rouge från kicks egna märke som får fram kindbenen lite extra

Nu ska jag luta mig tillbaka i sängen med en kopp te och njuta av kvällssolen som lyser in i mitt rum!

Homemade Pizza

Om ni inte reda testat det så skulle jag absolut rekomende att alla testar knäckebrödspizza, som dessutom är superlätt att göra. Det man behöver är runda knäckebörd (jag hade surdegsknäckis). Sedan slänger man bara på det man vill, hade allt ifrån pesto till parmaskinka, till salami och soltorkade tomater. Ha ugnen på 175-200 grader och ha i den i 10 minuter. 

Love E.AM

S O M M A R N 2015

 

Vad ska man säga? Sommaren 2015 kommer att bli ett minne förlivet, många nya vänner, mycket nytt, och troligt lärorikt. Har varit med om så mycket och kommer att bära med mig detta ut i livet. Smögen är min älskade lilla ö, ön som är en bubbla, en ö som vi sommarsäsongare blir som en stor familj. Nu lämnar jag Smögen bakom min tills nästa sommar, som jag dessutom ser framemot så otoligt mycket. 

Nu startar framtiden 

Love E.AM

P O S

Vad tänker du på?

Vad är det första du tänker på när du vaknar? Jag vet själv inte vad jag tänker på allre först, men jag vet att man oftast kan tänka något negativ, som att man vill slå sönder väckarklockan, "att man inte vill till skolan/jobbet" "Man orkar inte gå upp" "man mår illa" "Man orkar inte göra något". Dessa tanker gör inte ens dag bättre direkt, utan man börjar negativt vilket inte är en bra start på dagen. Därför bör man göra något dagen innan som man har att se framemot när man vaknar dagen efter. Man kanske har inhandlat sig en god frukost som man ska tillaga, man kan ha tagit fram en snygg outfit, eller att man bara tänker "en nya, härlig dag som jag ska göra något stort av". Positiva tanker får en oftast på bättre humör, så börka med att böra dagen på bästa sätt, med positiv energi! 

Godnatt, love E.AM

S C O N E S

-15:30-

Då jag varit sugen på scones hela veckan tog jag mig idag i kragen och gjorde varsin till familjen och det uppskattades vill jag säga och smaklökarna dansar! Ikväll ska jag träffa tjejerna och laga något gott och käka! 
Love E.AM

V I N C I  W I T H  B A B E S

-Fantastiska kväll-

Igår bjöds det på lite middag med mina hjärta, vilket var så underbart nu efter man har legat hemma sjuk hela veckan. Det blev pasta "Roma" för alla tre som vi rekommenderar stort. 

Love E.AM

S E L F I E  &  F O O D

- Två bilder från helgen -

I lördags så vankades det festligheter med tre goda vänner, matlagning, spel, skratt och utgång blev det och alla var väldigt nöjda med kvällen då den var såååå bra! Igår så spännderade jag förmiddagen i sängen och eftermiddagen var det nya tag som gällde då jag och farmor åkte till Hofsnäs och åt godingen på bilden som var supergod, det var en riktig specialare med pesto, soltorkade tomater och massa annat gott i den. Har ni vägarna förbi där så rekomenderar jag det starkt!

Love E.AM 

BLOGGTIPS

E M E L I E V A L D I V I A

           

En av mina absoluta favoriter äger denna blogg, där hon insprirerar med både sin egna stil som är flawless och andra människor med snygga stilar! Man får även hänga med i hennes vardag och ta del av andra fina tips, följ henne och ni vill inte ångra er! 

Love E.AM

Tjugotredje mars

D A G E N S  L U N C H !!

- Lunchen bestod idag av en smoothie med hallon, blåber, banan mixat med mjölk. Toppingen vad lite havecrunch och chiafrön. - 

Vecka tretton är vi nu inne i och denna helgen har jag tillbringat på Smögen med mina framtida sambos, Clara och Johanna! Vi har packat upp våran lilla sjöbod som bara bestod av kartonger på lödagsmorgonen och när vi igår lämnade den så var den en vacker och fin butik. Har för er som inte vet fått sommarjobb på smögen och ska flytta dit i början på juni direkt efter studenten. Ska jobba i en hårvårdsbutik med styiling, kedjan är väldigt stor och finns bland annat i Helsingborg, Frölunda, Malmö och nu på Smögen. Denna kedjan heter Vacker och är kär i hela konceptet och kommer trivas som fisken i vattnet. Följ gärna med på vår resa som kommer att starta igång redan i April, vi finns på Instagram under namnet vackersmogen 

Love E.AM

16.3.15

-Då kör vi- 

Känner att denna veckan började på ett perfekt sätt då jag körde igång med 2 pass och bokade även två till pass till imorgon så är as taggad. Fick gjort mycket mer än vad jag borde fått idag så är väldigt lycklig och lägger mig med ett gott samvete! 

Love E.AM

 

B&W-STHLM

Bild 1&2 från sm i smink. Bild 3 Jag och Elin redo för heldag i stan. Bild 4 Natten på Pure och träffade saknade Tom

-Fyra från förra helgen- 

Har redan längtan tillbaka till Stockholm, så mycket som vi hann med på 4 dagar kommer bli svårt att slå.