E.AM

Kategori: Mode

S M Ö G E N

- LIVET - 

Tänk när dessa bilder togs i mitten på augusti 2014, hade jag inte en aning om att jag skulle både ha jobb och bo där ett år senare. Nu har jag varit på Smögen till och från sedan mars och det är verkligen en favoritplats i Sverige. Att veta att man bor 5 minuter från bryggan, att ens arbetsplats ligger på bryggan och att jag ska jobba med två underbaringar är verkligen balsam för själen. Känner mig redan hemma, och jag kan verkligen säga att jag är lyckligt lottad. 

H A P P Y  M O N D A Y

-Måndag 13 april-

Då var lovet slut och måndagen är här, blandade känslor då det är mycket som komma skall. Men allt löser sig med tiden och jag ser framemot varje dag som kommer! Idag ska jag möta upp mamma efter skolan, då hon är hos frissan och blir fin i håret! 
Love E.AM

tjugoåttonde mars

S M O O T H  B A B Y


-Trevligt när man får postiva energier- 

På kalaset igår sprutade det härlig energi och alltid lika trevligt att få träffa fina släkten! Även första gången vi var hos Filip och Jaqueline i deras nya lägenhet och det mina vänner, det var drömmen!!! 

Dem har verkligen gjort ett oerhört bra jobb med det och är övertygad om att dem kommer att trivas som fisken i vattnet. 
Idag ska jag till min fina Emmis på middag och dricka lite vin så får vi se hur kvällen slutar! 

Love E.AM

B&W-STHLM

Bild 1&2 från sm i smink. Bild 3 Jag och Elin redo för heldag i stan. Bild 4 Natten på Pure och träffade saknade Tom

-Fyra från förra helgen- 

Har redan längtan tillbaka till Stockholm, så mycket som vi hann med på 4 dagar kommer bli svårt att slå.