E.AM

Kategori: Allmänt

MITT TVÃ…TUSENFJORTON

UTOMLANDS

Har tillbringat 2014 på två olika destinationer, då jag startade mitt år i Thailand. Saknar det mer än allt just nu och hade jag inte gått i skolan så hade jag packat min väska på direkten och sprungit till mitt lilla thai. Det andra landet jag besökte var Cypern där jag var och hälsade på Rebecca vid två olika tillfällen. Först med mamma och sen med Matilda, två fantastiska resor där med.

FÖDELSEDAG(AR)

Har fyllt 18 år och det firades, bland annat fick jag en överraskning av mamma då jag bara visste att jag skulle packa väskan. Vi hamnade i Smögen och stannade där en natt, en tripp som var bland den bästa och jag hade så roligt med min kära mor. Har även firat alla mina kompisar som fyllt år och självklart familjen. Det var en händelserikt år med många utgångar och tokiga minnen. 

GRYMMA KVÄLLAR

Roliga utgångar med snygga vänner. Såg även en av minna äldsta idoler James Blunt vilket betydde oerhört mycket för mig och det var en helt magisk kväll. 

ETT GRYMT AVSLUT

Som sagt så avslutades året i en favoritstad med en favorit på Radisson Blu hotellet där det var en bra service, fint gym, gudomlig mat och alla var så j*vla glada så det kunde inte blivit bättre. Är så glad för alla beslut som gjordes år 2014 och har lärt mig väldigt mycket om allt, vänner, skolan, familjen, livet och hur man ska tänka. Jag ser framemot att använda mig av denna kunskapen 2015 och göra detta året till det bästa. 

Love E.AM

Back to H

Godmorgon

Dagen har då kommit, då alla ska tillbaka till skolbänkarna. Det är lite blandade känslor då det är min sista termin på gymnasiet vilket könns oerhört skönt!! Vill bara ut i världen och inte sitta här hemma.. Det är nog många som har ångest denna dagen (bland annat jag) men och andra sidan så vet jag hur snabbt det kommer att gå, det är bara drygt 30 dagar kvar till nästa lov. Rebecca kommer även hem igen om 22? dagar tror jag. Jag har mycket att se framemot och jag ska ta vara på denna tiden och göra den till den roligaste tiden. 

Ha en bra dag alla, och kämpa på nu!

Love E

tionde december

Godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott! 

Nu är jag på benen igen, och hoppas att jag klarar mig igenom denna dagen utan problem. Just nu är jag påväg till nobellunch som vi ska med skolan, vet att det är väldigt många klasser från olika skolor som ska på denna föreläsning. Jag minns faktiskit inte riktigt vad det var för föreläsning, minns bara att vi skulle vara där från nio till två ungefär. Men det är alltid kul med något som avviker från vardagen. När denna dagen är gjord så har jag bara två riktiga skoldagar kvar innan jag går på jullov vilket känns underbart! Hela nästa vecka så har vi andra aktiviteter som är schemabrytande så den veckan kommer ju springa iväg. 

Love E

Bjuder på en sommarbild från Cypern denna vinter dagen!

Ett land, mycket att se

Julen är snart här och det är många som ska börja packa sina väskor precis som jag gjorde för ett år sen och åker mot varmare destinationer! Detta året har gott så otroligt snabbt som jag nog nämt 100 gånger, det känns faktiskt som igår jag och mamma åkte mot flygplatsen och lyfte mot Thailand. Jag har tillbringat många vintrar i Thailand vilket jag älskar. Men allt i detta liv förändras, även Thailand, att få sehur mycket ett land kan förändras är spännande och intressant men också jobbigt. Det blir allt mer och mer turister vilket kan ta bort en del av charmen, men sen så är det kul för så många att få besöka detta landet, så fina utsikter, god mat och fantastiska människor, alla borde få vara med om detta. Har man varit i Thailand så vet man att man kan besöka oerhört många öar och ingen liknar den andra vilket gör att man kan tillbringa månader utan att tröttna. Men något som jag var väldigt förvånad över var norra thailand, det var så vackert, fina regnskogar, ingen kunde engelska vilket gjorde det väldigt intressant och besöken på skolorna då alla barn var väldigt facinerade över vårat utseende, blont hår och blåa ögon. Detta var en fantastisk upplevelse! 

Godnatt!
Love E

Ten things this year

Topp 10 som hänt under detta året: 

1. Träffat och lärt känna helt underbara personer som jag kommer ha med livet ut 

2. Mina två resor till Cypern, först med familjen och sedan med Matilda och Rebecca. Minnen förlivet.

3. Började året på bästa sätt, i Thailand, som var en händleserik resa som lärt mig väldigt mycket

4. Träningen, har verkligen tagit träningen på allvar och det får mig att må som bäst

5. KÖRKORTET, bland det allra bästa som hänt, öppnade så många dörrar

6. Två dagar i smögen med min fina mamma, där trivdes jag oerhört bra och allt var perfekt

7. Hotellmys med min fina Emelie, och en fantastik utekväll på det

8. Mitt rum, som detta året började komma till rätta och all inredning som tillkom och gör mitt rum till det bästa

9. Började mitt sista åt på gymnasiet & skolan går bra och motivationen är ovanligt bra, vill lyckas. 

10. Alla människor som gör mig lycklig varje dag, och finns där för mig, NI ÄR BÄST

Sommaren är kort

Härliga dagar mitt i sommaren, saknar sommaren så mycket nu, fast ser framemot denna julen oerhört mycket så vätan till nästa sommar kommer gå fort. 

Idag står skolan och träning på schemat så ska väl se om jag orkar plugga ikväll också, men det ska jag nog orka med också!

Träningens upplägg idag: 

Intervaller 20 min på springbandet

Crosstrainer 10 minuter 

Sen blir det armar idag! 

Love E

Dolls

Ännu en vecka har gått, och vi är nu inne på första advent, vilket känns helt sjukt. Tiden går oerhört fort och att det är december imorgon gör det bara ännu konstigare, minns det som igår när det var första oktober.. 

Men helgen har varit ritkigt bra, vi firade våran fina Elin i fredags och hon verkar nöjd med kvällen så då är jag också det! Ser ni hennes tårta eller!?! jsukaste och finaste på länge, passar till våran lilla makeupartist! 

Love E

Just one more

Blev även lite vin på lördagen med Elin och Cornelia vilket också var trevligt! Nu ser jag framemot den kommande veckan då den börjar med att mamma kommer hem (HAPPY). Har dock glömt bort helt att vattna hennes blommor så får springa iväg och köpa alla blommor som finns i butiken. Sen har jag några prov att se framemot också, två matte och ett naturkunskapsprov! Helgen så blir det att fira goaste Elin som äntligen också blir 18år och det lbir självklart en utgång på det med många härliga tjejer. 

Love E

VÃ…GA TOGA

Då vad teknisfesten över och det blev en väldigt lyckad kväll för alla teknister verkade det som. Jag var bakom kameran hela kvällen och det var riktigt roligt att få se deras lycka genom den. Här kommer två av de bilder som jag tog, mer hittar ni på teknisboras.se 

Love E

/

/höstigt/

Idag har det varit en riktigt höstig men fin dag, hösten kan ses som väldigt grå och regning vilket den för det mesta är! Men idag har solen varit framme och dethar varit lagom kallt/varmt om man säger så. På mitt schema idag så ska jag göra mig lite kaffe, sätta mig och plugga tills jag är nöjd och inte orkar mer.

Love E

 

Blue and black

/Torsdagen den 18 September/ 

Imorgon är det redan fredag!? Känns som jag tänker detta varjedag, veckorna går så jäkla snabbt så jag vet inte vart jag ska ta vägen? Känner på mig att detta året, eller ja hela trean kommer att springa förbi. Helt plötsligt så är det balen och framförallt STUDENTEN, säger bara det att ta vara på gymnasietiden för den går bara fortare och fortare för varje år. Idag så ska jag vara ritkigt duktig (hoppas jag), ska försöka boka in litet möte och plugga, plugga och plugga! Ska verkligen försöka ta igen dessa dagar då jag inte öppnat en enda bok!

Love E

Muy bien

-Sunny-

Ännu en dag i stan, fast med min kära mamma denna gången. Mamma skulle vara hos frissan tidigt idag så jag passade på att träna medan hon blev fin i håret och sedan så blev det en mysig lunch och även en perfekt heldag med mamisen. Sådana dagar behövs verkligen, imorgon ska jag äntligen träffa alla tjejer igen vilket jag ser fram emot.

Nails

-White-

Igår så fixa jag mina naglar hos Elin, och är så nöjd! Kan ju sluta titta på dem, så snyggt med vita naglar när man är brun så det är ju tur att jag åker mot varmare och soligare land om en vecka, Can't wait