E.AM

Kategori: Allmänt

Kortfattat om året

-Livet-

Oj vad det är mycket som har hänt detta året, kan inte fatta allt som har hänt. Livet är helt fantastiskt. 

Kom hem från min långresa med världensbästa syster i mars. I slutet på mars så flyttade jag upp till Stockholm till min kärlek som jag fann på resan.
Jobbade förfullt hela våren och sommaren. Åkte hem till min lilla by i början på sommaren och firade Elins student och mammas födelsedag, och klämde även in Håkan konsert. 
I Stockholm sen blev det massa mysiga dagar och kvällar, både utgångar och myskvällar. Jag och O kollade även på Rihanna konserten vilket var den bästa jag någonsin varit på. 
Sen kom augusti, bästa månaden på året, besökte då Smögen och massa gamla vänner, fick massa flashbacks från förra sommaren. Sen var det Way out west, regnigt men dröm. James Bay fick priset för bästa artist i år. Av mig då. Sen avslutade jag WOW med att fylla 20 år. Blev bästa födelsedagen någonsin som startades med hotellfrukost med massa överraskningar med hela familjen och avslutades på hotell med mitt hjärta direkt efter Sia på scenen. 

Firandet var inte över, 16/8 blev det kräftskiva och blev samtidigt firad av massa vänner, blev så lyckat. God mat, fint väder, roliga lekar, glada ansikten och fina såklart. Natten lång dansades det på gräsmattan. 
Efter många dagars festande så var det dags för min andra present som jag fick av O. Spa och övernattning på Yasuragi, bästa spat som jag någonsin varit på. Rekommenderas starkt till alla som behöver lite extra balsam i själen. 

Igår vinkade Olle av mig, så himla jobbigt. Kommer sakna honom såå mycket. Mina fötter kommer nu dra sig mot Lund för att studera i minst tre år, medan min kärlek åker ännu längre upp i landet för att också studera. Är så stolt över oss båda som tar detta steget tillsammans. Detta kommer vi bara bli starkare på. Älskar dig min skatt. 

Love E

O and E

O & E 

En av presenterna som jag fick av Ollis från Jane Koenig, alltid önskat mig ett sånt och utan att han visste det så kunde han lösa den perfekta presenten. 
På bilderna ser ni även en stickad tröja som jag snodde med mig från hans garderob. Nu när vi bor på varsin sida av Sverige så måste jag ha mycket som jag kan ersätta med hans kramar och doft. 
Love E

Underbara SIS

Bild från Bali, Canggu

 

Idag har det verkligen varit en sån dag då man längtar tillbaka till denna dagen. Häng på stranden tills solen hade gått ner, med tre underbara människor. 

Då hade vi även gjort halva vår resa, en månad var gjort och en månad var kvar, vi levde på topp. 

Att livet kan kännas så bra som det gör när man reser är verkligen fantastiskt. Jag säger det igen ALLA BORDE VERKLIGEN UT OCH RESA. Spara pengar och åk iväg. 

Många undrar hur det fungerade att åka med min syster, men jag ska vara ärlig och säga att det kunde blivit bättre, vi höll sams hela resan hade samma vision om hur resan skulle vara och allt flöt på så himla bra. 

Varje dag var en ny dag, men samma trygghet vaknade man med eftersom att man hade sin andra halva bredvid sig. Och om man var irriterad någon dag så släppte man det otroligt snabbt och allt var bra igen! 

Att få göra livets resa med livets syster är det bästa beslutet någonsin. Tack. 

Love E

Nalu Bowls

Följ dem på instagram @NALUBOWLS

 

Vilken härlig dag va? Idag vaknade vi till strålande sol och klarblå himmel, helt fantastiskt! 

Det har blivit väldigt populärt med Bowls det senaste och då måste jag passa på att tipsa alla som befinner sig på Bali i Canggu, Uluwatu eller Seminyak att dem inte får missa att ta sig till Nalu bowls och testa deras fantastiska smoothies med massa gottigheter i. En perfekt start på dagen. Vi var i Canggu och där träffade vi även ägaren som var så himla trevlig, han berättade om affärsidéen, det är meningen att folk kan komma dit och sitta där hela dagen och arbeta, plugga eller bara hänga så det var många som bodde i Canggu som hängde där. Dom som jobbade där var också otroligt trevliga och man fick sig så mycket ny energi efter man hade varit där. 

 

Love E. 

Kafé Magasinet

- Frukost på Kafé Magasinet -

Eftersom att jag är en frukost människa så måste jag verkligen passa på att rekommendera alla göteborgare eller ni som har vägarna förbi Göteborg att kika in på Kafé Magasinet då dem serverar så god frukost. 

Finns två alternativ att välja på,  

Liten frukost - en fralla och valfritt kaffe/te

Stor frukost - en fralla och valfritt kaffe/te samt yoghurt med granola samt juice, när jag var där kunde man även välja chiapudding. 

Har man inte vägarna förbi innan lunch så fungerar det lika bra, då dem alltid har dagens - pasta, soppa och sallad där även kaffe ingår. Något som ni inte får missa. 

Love E

 

15.12.15

-Frukost på sängen-

Fick bli en frukost på sängen idag då jag ligger sjuk.. Men mådde mycket värre igår på kväll så får hoppas att det är på bättringsvägen redan. Har lyssnat på både måndagspepp och Ofiltrerat denna morgonen och det är verkligen underbar start på morgonen. Idag blir det mycket planering som gäller då det är massor som kommer att hända nu i december. Sååå taggad på livet och så glad över alla jag får dela detta med.

Love E

Jag och Elin på förfesten

Hade drömmarnas utekväll i fredags, det var dans, skratt och många gamla ansikten som man saknat och det blev otroligt många shoots, och då blir det alltid en fantastik kväll. 
Konstigt nog så brukar min och Elins utekvällar alltid sluta minnesvärda, efterfesten höll på tills solen gick upp och jag gick raka vägen till Viskan där jag och Elin mötte upp Emelie då hon bjöd oss på frukost. Emelie var verkligen rätt människa att träffa, gav mycket glädje. Underbara ni. 

Love E

Du är din egna bästavän

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill göra allt, du känner dig på topp och ingenting kan stoppa dig, u är helt enkelt den bästa versionen av dig själv. - Det är här du ska stanna, men kunna kontrollera ditt liv på rätt sätt. 

 

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill lägga dig i sängen med huvudet under täcket, eller då du vill springa iväg och inte komma tillbaka. Det är då du ska ställa dig upp, visa för dig själv att du kan hantera svåra situationer och kunna ta dig igenom dem. Du kommer vid nästa tillfälle stanna och "face the sun" direkt istället för att springa till skuggan direkt. Då har du blivit en mycket starkare och tryggare människa. - Det är det här du ska ta dig igenom 

 

Det kommer alltid att finnas människor som kommer att vara arga för din framgång, dessa människor kommer att vilja dra dig tillbaka, se problem. Avundsjuka är väldigt stort idag, då det finns många som är framåt och verkligen vet och kämpar för det de vill, då behövs det vänner som pushar dig framåt och hjälper dig att nå dina mål, oavsett om det är den långa och svåra vägen eller om det är den korta och lätta. Man måste lära sig att man själv är sin egna bästavän, man måste lyssna på hjärtat och kunna säga ifrån och prioritera sina vänner. Ibland är det oerhört svårt att släppa taget, men tillslut inser man att det är på det sättet som man kommer längst i livet. 

 

Du är du och just DU förtjänar det bästa av livet. 

Love E

Why sleep when we can dance

Det var lördag, det var lycka! 

I lördags var det lite välkomstfest för Falkis som har flyttat till Göteborg. Den började med fix och mat för att sedan bege oss vidare till Jessica för att ladda upp inför en grym kväll, vilket det blev! 

Love E.AM

S O M M A R N 2015

 

Vad ska man säga? Sommaren 2015 kommer att bli ett minne förlivet, många nya vänner, mycket nytt, och troligt lärorikt. Har varit med om så mycket och kommer att bära med mig detta ut i livet. Smögen är min älskade lilla ö, ön som är en bubbla, en ö som vi sommarsäsongare blir som en stor familj. Nu lämnar jag Smögen bakom min tills nästa sommar, som jag dessutom ser framemot så otoligt mycket. 

Nu startar framtiden 

Love E.AM

Tjugotredje mars

D A G E N S  L U N C H !!

- Lunchen bestod idag av en smoothie med hallon, blåber, banan mixat med mjölk. Toppingen vad lite havecrunch och chiafrön. - 

Vecka tretton är vi nu inne i och denna helgen har jag tillbringat på Smögen med mina framtida sambos, Clara och Johanna! Vi har packat upp våran lilla sjöbod som bara bestod av kartonger på lödagsmorgonen och när vi igår lämnade den så var den en vacker och fin butik. Har för er som inte vet fått sommarjobb på smögen och ska flytta dit i början på juni direkt efter studenten. Ska jobba i en hårvårdsbutik med styiling, kedjan är väldigt stor och finns bland annat i Helsingborg, Frölunda, Malmö och nu på Smögen. Denna kedjan heter Vacker och är kär i hela konceptet och kommer trivas som fisken i vattnet. Följ gärna med på vår resa som kommer att starta igång redan i April, vi finns på Instagram under namnet vackersmogen 

Love E.AM

Did you know?

F E M  S A K E R 

Jag har aldrig rökt 

Min största rädsla är hajar 

Jag ska flytta nu i sommar 

Jag gillar matematik 

Jag bryr mig väldigt mycket om andra 

Mot lycka

   
Duschen kallade direkt på morgonen och därefter var det att fixa sig för att åka till skolan och sedan på ett spännande möte, så oerhört glad nu! Livet äger
Love E.AM