E.AM

Kortfattat om året

-Livet-

Oj vad det är mycket som har hänt detta året, kan inte fatta allt som har hänt. Livet är helt fantastiskt. 

Kom hem från min långresa med världensbästa syster i mars. I slutet på mars så flyttade jag upp till Stockholm till min kärlek som jag fann på resan.
Jobbade förfullt hela våren och sommaren. Åkte hem till min lilla by i början på sommaren och firade Elins student och mammas födelsedag, och klämde även in Håkan konsert. 
I Stockholm sen blev det massa mysiga dagar och kvällar, både utgångar och myskvällar. Jag och O kollade även på Rihanna konserten vilket var den bästa jag någonsin varit på. 
Sen kom augusti, bästa månaden på året, besökte då Smögen och massa gamla vänner, fick massa flashbacks från förra sommaren. Sen var det Way out west, regnigt men dröm. James Bay fick priset för bästa artist i år. Av mig då. Sen avslutade jag WOW med att fylla 20 år. Blev bästa födelsedagen någonsin som startades med hotellfrukost med massa överraskningar med hela familjen och avslutades på hotell med mitt hjärta direkt efter Sia på scenen. 

Firandet var inte över, 16/8 blev det kräftskiva och blev samtidigt firad av massa vänner, blev så lyckat. God mat, fint väder, roliga lekar, glada ansikten och fina såklart. Natten lång dansades det på gräsmattan. 
Efter många dagars festande så var det dags för min andra present som jag fick av O. Spa och övernattning på Yasuragi, bästa spat som jag någonsin varit på. Rekommenderas starkt till alla som behöver lite extra balsam i själen. 

Igår vinkade Olle av mig, så himla jobbigt. Kommer sakna honom såå mycket. Mina fötter kommer nu dra sig mot Lund för att studera i minst tre år, medan min kärlek åker ännu längre upp i landet för att också studera. Är så stolt över oss båda som tar detta steget tillsammans. Detta kommer vi bara bli starkare på. Älskar dig min skatt. 

Love E

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas