E.AM

Två bilder från i somras. 

 

Fick inte med min systemkamera i flytten, eftersom att jag inte hittade min laddare till den. Ska leta lite i alla hörn nästa gång jag åker hem. 
Som tur är så köpte jag mig en mindre kamera sist, som jag även hade med mig på resan, och den fungerar riktigt bra, så ska försöka använda den lite mer flitigt. 
Nu ska jag springa iväg till jobbet. 

Love

This is home

Idag har jag varit ledig från jobbet och utrett endel ärenden vilket känns skönt, senare ikväll så blir det Ikea med Emma vilket ska bli super mysigt. 
Men resten av veckan blir det jobb, och i helgen har jag mitt första arbetspass på det nya jobbet, ska bli så himla spännande och kul, ska berätta mer om det senare i veckan.

Trivs som fisken i vattnet är i Stockholm, så lycklig för det. 

Love

This is happiness

 

Kommer aldrig att tröttna att kolla igenom mitt Asien-album. Den får mig att inse hur bra livet är, är man bara lycklig och glad så kommer allt att lösa sig. 
som min syster alltid brukar säga "Smile to the world, and the world will smile back!" 

 

Back in blue

- Aonang, Pranang 2016- 

Sitter på tåget upp till Stockholm och har med mig hela min garderob, en härlig ny start börjar nu. 
Händer massa roligt i mitt liv just nu och kommer dela med mig av det här när jag hinner, kommer vara mycket nu i början på flytten. 

Love E

Home

-Från lördagens festligheter-

Kom hem från Stockholm i lördags för att hämta mer kläder och lite annat, så imorgon flyttar jag på riktigt upp till huvudstaden SÅÅ otroligt kul och det känns super bra. 
Denna veckan kommer det hända en massa saker så kommer ha fullt upp hela veckan med massa roliga saker. 

I lördags fick jag träffa mina fina vänner och dricka några glas vin i solen, enligt mig var det perfekt, mycket glädje och skratt. 

Upp