E.AM

Du är din egna bästavän

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill göra allt, du känner dig på topp och ingenting kan stoppa dig, u är helt enkelt den bästa versionen av dig själv. - Det är här du ska stanna, men kunna kontrollera ditt liv på rätt sätt. 

 

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill lägga dig i sängen med huvudet under täcket, eller då du vill springa iväg och inte komma tillbaka. Det är då du ska ställa dig upp, visa för dig själv att du kan hantera svåra situationer och kunna ta dig igenom dem. Du kommer vid nästa tillfälle stanna och "face the sun" direkt istället för att springa till skuggan direkt. Då har du blivit en mycket starkare och tryggare människa. - Det är det här du ska ta dig igenom 

 

Det kommer alltid att finnas människor som kommer att vara arga för din framgång, dessa människor kommer att vilja dra dig tillbaka, se problem. Avundsjuka är väldigt stort idag, då det finns många som är framåt och verkligen vet och kämpar för det de vill, då behövs det vänner som pushar dig framåt och hjälper dig att nå dina mål, oavsett om det är den långa och svåra vägen eller om det är den korta och lätta. Man måste lära sig att man själv är sin egna bästavän, man måste lyssna på hjärtat och kunna säga ifrån och prioritera sina vänner. Ibland är det oerhört svårt att släppa taget, men tillslut inser man att det är på det sättet som man kommer längst i livet. 

 

Du är du och just DU förtjänar det bästa av livet. 

Love E

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas