E.AM

Skratt och glädje

- Bild från Spanien- 

Härliga tider och härlig resa, då jag och Lina besökte min syster på GC. Mycket sol och bad blev det och även härliga kvällar på Las Palmas. 

Love E

Fontana di trevi

Min absoluta favoritplats i Rom var självklart Fontana di trevi, som jag tror alla har hört talas om någon gång i sitt liv, alla borde besöka denna plats. Se till att ha ett mynt till hands också och kasta myntet över axeln i fontänen så bringar det lycka. Vi besökte även fontänen på kvällen och då var den igång och otroligt vacker då med! 

Love E

T H I S

En bild från fredagen när jag mötte upp Alice och Fanny för lite middag på Vinci, och vi fick även till en lite efterrätt som pricken över i:et. Dessa två pinglor är verkligen helt fantastiska och tiden med dom blir aldrig för lång. 

Under middagen bestämde vi oss för att ses lördagen med och ladda upp för lite utgång på x&y, vilket det blev. En lyckad kväll med massa dans, skratt och shots, så som det ska se ut helt enkelt. 

Love E

Du är mitt ROM

Efter en fantastisk vecka i Italien hos min vackra kom jag hem med så otroligt många minnen, en resa som jag aldrig kommer att glömma. Rom är en helt bedårande stad med så mycket sevärdheter, vackra byggnader och härlig atmosfär. Kommer absolut åka dit igen, men jag och Lina har otroligt många planer och kommer helt klart se hela Italien på kort tid, nästa storstadsresa blir troligtvis modeveckan i Milano eller sommardagar i Venedig. 

Love E 

FRIYAAAYY

Fredagen är kommen och jag är tröttare än vad jag kunde tro. Jobbveckan för denna veckan är inte slut ännu, imorgon väntas mer jobb vilket jag ser framemot. Men just nu ligger jag i sängen med en kopp te och laddar upp batterierna, för ikväll ska jag äntligen få träffa Emelie och Elin igen, mys på hög nivå! 

Love E

G D N

Imorgon vaknar vi upp till fredag, vilket många av oss längtar till! Själv skall jag upp oerhört tidigt imorgon så det blir att sova nu på direkten faktiskt. 

Hoppas att ni alla har haft en fantastisk vecka och att ni sover gott inatt. 

Love E

Du är din egna bästavän

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill göra allt, du känner dig på topp och ingenting kan stoppa dig, u är helt enkelt den bästa versionen av dig själv. - Det är här du ska stanna, men kunna kontrollera ditt liv på rätt sätt. 

 

Det kommer alltid att finnas dagar då du bara vill lägga dig i sängen med huvudet under täcket, eller då du vill springa iväg och inte komma tillbaka. Det är då du ska ställa dig upp, visa för dig själv att du kan hantera svåra situationer och kunna ta dig igenom dem. Du kommer vid nästa tillfälle stanna och "face the sun" direkt istället för att springa till skuggan direkt. Då har du blivit en mycket starkare och tryggare människa. - Det är det här du ska ta dig igenom 

 

Det kommer alltid att finnas människor som kommer att vara arga för din framgång, dessa människor kommer att vilja dra dig tillbaka, se problem. Avundsjuka är väldigt stort idag, då det finns många som är framåt och verkligen vet och kämpar för det de vill, då behövs det vänner som pushar dig framåt och hjälper dig att nå dina mål, oavsett om det är den långa och svåra vägen eller om det är den korta och lätta. Man måste lära sig att man själv är sin egna bästavän, man måste lyssna på hjärtat och kunna säga ifrån och prioritera sina vänner. Ibland är det oerhört svårt att släppa taget, men tillslut inser man att det är på det sättet som man kommer längst i livet. 

 

Du är du och just DU förtjänar det bästa av livet. 

Love E

Upp