E.AM

S E L F I E  &  F O O D

- Två bilder från helgen -

I lördags så vankades det festligheter med tre goda vänner, matlagning, spel, skratt och utgång blev det och alla var väldigt nöjda med kvällen då den var såååå bra! Igår så spännderade jag förmiddagen i sängen och eftermiddagen var det nya tag som gällde då jag och farmor åkte till Hofsnäs och åt godingen på bilden som var supergod, det var en riktig specialare med pesto, soltorkade tomater och massa annat gott i den. Har ni vägarna förbi där så rekomenderar jag det starkt!

Love E.AM 

A V O K A D O  L O V E

-FRUKOSTEN DE SENASTE DAGARNA-

Detta är numera min favoritfrukost som jag trycker i mig på morgonen, världens godaste bröd plus avokado en väldigt bra och energirik frukost om ni frågar mig! 

Love E.AM

tjugoåttonde mars

S M O O T H  B A B Y


-Trevligt när man får postiva energier- 

På kalaset igår sprutade det härlig energi och alltid lika trevligt att få träffa fina släkten! Även första gången vi var hos Filip och Jaqueline i deras nya lägenhet och det mina vänner, det var drömmen!!! 

Dem har verkligen gjort ett oerhört bra jobb med det och är övertygad om att dem kommer att trivas som fisken i vattnet. 
Idag ska jag till min fina Emmis på middag och dricka lite vin så får vi se hur kvällen slutar! 

Love E.AM

tjugosjunde mars

S K Ö N A  H E M 

- På kvällensschema står det kalas- 

Skön dag ochd et är fredag, kan det bli bättre!? När jag var påväg till skolan idag så trodde jag att det var måndag, var helt övertygad över det men nej, dredag är det och jag är lycklig! 

Love E.AM

BLOGGTIPS

E M E L I E V A L D I V I A

           

En av mina absoluta favoriter äger denna blogg, där hon insprirerar med både sin egna stil som är flawless och andra människor med snygga stilar! Man får även hänga med i hennes vardag och ta del av andra fina tips, följ henne och ni vill inte ångra er! 

Love E.AM

Min egna lilla dröm

- Min absoluta favoritplats har jag för det mesta varit i idag- 

Träning och mys har stått på schemat idag, även haft i en ansiktsmask ikväll som pricken över i:et. 
Har även hunnit träffa Elin & Emelie och pratat av mig om helgen samt planerat vår framtid lite smått och gott, LÄNGTAR!! 

Love E.AM

Tjugotredje mars

D A G E N S  L U N C H !!

- Lunchen bestod idag av en smoothie med hallon, blåber, banan mixat med mjölk. Toppingen vad lite havecrunch och chiafrön. - 

Vecka tretton är vi nu inne i och denna helgen har jag tillbringat på Smögen med mina framtida sambos, Clara och Johanna! Vi har packat upp våran lilla sjöbod som bara bestod av kartonger på lödagsmorgonen och när vi igår lämnade den så var den en vacker och fin butik. Har för er som inte vet fått sommarjobb på smögen och ska flytta dit i början på juni direkt efter studenten. Ska jobba i en hårvårdsbutik med styiling, kedjan är väldigt stor och finns bland annat i Helsingborg, Frölunda, Malmö och nu på Smögen. Denna kedjan heter Vacker och är kär i hela konceptet och kommer trivas som fisken i vattnet. Följ gärna med på vår resa som kommer att starta igång redan i April, vi finns på Instagram under namnet vackersmogen 

Love E.AM

sjuttonde mars

-17.3.15-

Kan inte fatta att mer än halva mars har gått och att dagarna kommer att fortsätta springa iväg som vanligt. Denna veckan ska jag verkligen försöka komma igång träningen igen, vilket har börjat väldigt bra. 

Love E.AM

16.3.15

-Då kör vi- 

Känner att denna veckan började på ett perfekt sätt då jag körde igång med 2 pass och bokade även två till pass till imorgon så är as taggad. Fick gjort mycket mer än vad jag borde fått idag så är väldigt lycklig och lägger mig med ett gott samvete! 

Love E.AM

 

B&W-STHLM

Bild 1&2 från sm i smink. Bild 3 Jag och Elin redo för heldag i stan. Bild 4 Natten på Pure och träffade saknade Tom

-Fyra från förra helgen- 

Har redan längtan tillbaka till Stockholm, så mycket som vi hann med på 4 dagar kommer bli svårt att slå. 

Four

-Mattis 19-

Igår fyllde Matilda 19år vilket vi firade med en heldag i Götet med massa skratt! Är helnöjd med dagen vilket jag tror att vi alla är.

Love E.AM