E.AM

Lax och rotfrukter

 

Igår umgicks jag med min fina mattis hela kvällen! Den bestod av att laga mat, prata, skratta och film! 

En helt perfekt fredagskväll om ni frågar mig! Idag har jag jobbat hela dagen och är helt slut. Nu blir att bara slappa lite i sängen och få i mig några koppar kaffe och starta med plugget.

Love E.AM

Mot lycka

   
Duschen kallade direkt på morgonen och därefter var det att fixa sig för att åka till skolan och sedan på ett spännande möte, så oerhört glad nu! Livet äger
Love E.AM

HELLO M

Hejsan och välkommen en ny vecka! 

Denna veckan kommer att vara jobbig men bäst! Mycket plugg står på schemat, men det bästa är att min kära syster kommer hem på semester i mitten av denna veckan. LÄNGTAR EFTER DIG!!! 

Love E.AM

Fantastico

  

Ännu en fantstisk helg är nu slut och jag ligger redan i sängen och halvsover! 

I fredags så blev det myskväll med Elin då vi åt räkor, musslor och aioli tills vi som vanligt hittade på något spontant, så vi hamnade i stan till slut och var inte hemma innan 04:30. Men en riktigt lyckad kväll/natt blev det iallafall. Igår så var tanken att plugga hela dagen men kom saker ivägen, var ute och gick och sen så åkte jag och mamma till stan och besökte Viskans vinbar där dem bjöd på fantastisk mat och en trevlig kväll. 

Love E.AM

Göteborg

1: Köpte mig den mysigaste tröjan. 2:Favoritbutik 3: En uppiggande kopp kaffe

Gårdagen var fantastisk på alla sätt, och lång! Började med skolan, som jag bara hade två lektion och slutade tidigt för en gångs skull. Åkte då vidare till Göteborg och gick runt där i alla fantastiska butiker. Oturligtnog så hittar jag alltid något på Lindex så en tröja fick jag allt med mig hem. Sedan mötte jag upp mamma och Johan i stan och fixade några ärenden. 

Kvällen spänderades med the one and only Elin, då hon fick testa en så snygg sminkning på mig som både hon & jag blev nöjda med, och det slutade med att vi åkte till stan och gick ut! Fantastisk kväll! 

Love E.AM

This is what i want

Sommar, sol och barbent, det är vad jag vill ha nu!
Är så trött på denna kylan och snö nu, men snart är det vår och man kan börja klä sig lite mer till vardags! 

Idag är det fredag, och det glädjer mig! Bra dag väntar

Love E.AM

Be happy

EN viktig sak som jag själv glömmer av att tänka på är allt det positiva! Alla lever någongång i motgångar, men det är då man ska tänka på att alla medgångar överväger, och man ska alltid försöka se allt från det positiva och le! 

Ha en bra dag

Love E.AM

TRX

 

Dagen har varit bra, och den rullade på som vanligt i skolan! Till skillanden från vardagen så pluggade jag ingenting idag men var med på ett TRX-pass för första gången och det var väldigt tufft, och spännande. Det ska bli kul att se hur musklerna mår imorgon

Godnatt

Love E.AM

21/01

Då har onsdagen vaknat till liv!

Det enda jag ser framemot denna dagen är träningen så låt denna dagen springa iväg. 

Love E.AM

KLIPPNING OCH KVÄLLSLEKTION

  

Tisdag 20 januari

Denna dagen har varit oerhört lång, men hunnit med väldigt mycket! Imorse var jag på salongen klockan 10 där allt det slitna åkte av, sedan mötte jag upp Elin då vi tog dagens lunch på viskan som dessutom var väldigt god! Sen har jag fått ett prov avbockat och även haft kvällslektion till 20. Nu sitter jag utslagen i sängen och ska förbereda mig för en myskväll med film och bara känna att man lever. 

Love E.AM

vitaminer, bra start

Godmorgon, idag är jag uppe extra tidigt eftersom att jag inte börjar innan 12:40! 

Men ska iväg och fixa lite innan, vad jag gör avslöjar jag ikväll! 

Love E.AM

Motivation

Motivationen bygger på lycka och framgång

Känner du dig lycklig just nu? Känner du att du har turen med dig och att vardagen flyter på i samma takt som dig själv? 

Nu lever vi i ett ntt år, och många sätter ribban högt och tänker att "i år ska allt bli perfekt" med både jobb, träning och skolan. Detta kan göra att man får en inre stress redan från dagen man tänker så. Det blir en motivation och en riktning mot framgång. Detta är väldigt bra men går det till överdrift så kan det bli helt omvänt och få motgångar och förluster. Okej man måste ha motgångar för att få framgångar, men man måste vara mån om sin hälsa samtidigt, göra roliga saker, skratta. Det viktigaste är att man mår bra samtidigt som man lyckas med grejer, man måste hitta en balans mellan alla vardagliga grejer och det som man vill uppnå. Då kommer man att behålla sin motivation samtidigt som man är lycklig och lyckas med de framgångar man vill 

Love E.AM

 

En dag år 2015

  

Då var det måndag igen mina kära vänner och helgen spang iväg lika fort som vanligt!

Har haft en väldigt skön helg, då den började med lite mysmiddag hos Emelie, då vi lagade lövbiff med rotfrukter, så lovande blev det!. Sedan fortsatte helgen med att bara ta det lugnt på lördagen, tills Elin kom och livade upp kvällen då det blev några drinkar och vinglas. Verkligen en perfekt helg då den slutade med Emma i stan, då jag hjälpte henne att inhandla lite prylar till lägenheten då hon snart flyttar!!! SÅÅÅÅÅ SPÄNNANDE, manblir ju inte alls sugen på att flytta själv!.. Men detta kommer att bli så bra, det vet jag! 

Love E.AM

TGIF

Såhär känner jag nästan nu, FRIIIIIIDAY!!
Äntligen, det kom inte mer passande än nu, mitt huvud måste på helg och den ska få vila och ladda upp inför en ny vecka med massa plugg!