E.AM

Everything

-Dagen-

Denna dagen har jag fått oerhört mycket gjort och även fått vårkänslor. Dagen började med ett träningspass på gymmet vilket kändes så skönt. Sedan fortsatte den med en lektion och sedan slutade jag. Var hemma redan vid 12 då det blev lite fika med dessa två underbara. Det kändes väldigt skönt att få umgås lite mellan allt plugg. Idag har jag varit väldigt glad då solen var framme så jag sket faktiskt i att plugga där när solen var uppe. Men ska läsa igenom allt lite nu och hoppas på att provet går bättre än vad jag tror imorgon! 

Love E.AM

Utslagen

-It's hard-

Det är svårt att hålla motivationen uppe.. Försökt att plugga hela dagen men det slutade med att jag städade i köket och mitt rum, bakade en kladdkaka och var ute och sprang! Nu ligger jag och väntar på mat, så hungrig. Men målet är iallafall att plugga en timma innan jag somnar!

Love E.AM

shades of blue

-onsdag-

Somnade i hopp om att få en ledig onsdag, men nej! Det blev skola ändå, men bara två korta lektioner så det gick bra! 
Nu är jag hemma och det enda jag faktiskt behöver göra är plugga men då sätter jag igång att baka en kladdkaka istället. Har inte bakat på 1000 år känns det som, och gillar inte att äta själva kakan, men att baka är ju guld! 
Ska kolla om det är någon goding som kanske är sugen på en bit senare ikväll, snart fredag och allt. 

Love E.AM

Ida 20 år

H a p p y  B-DAY 

-STORT GRATTIS GODING-
I lördags firade vi Ida som idag fyller 20år, grattis på dig finisen hoppas din dag blir fantastisk! 

 

Där sitter min hatt

-Saknar- 

Det kommer alltid till den tiden då man sakner något eller någon, om man gjorde saken igår, eller träffade personen för ett årsen. Det spelar ingen roll när saknaden kommer, men den kommer. När det kommer kan man uppleva saker på olika sätt, anting att man bara vill spola tillbaka tiden och uppleva exakt samma sak igen. Eller att man ser framåt och inser att det går ju faktiskt inte och istället börja tänka på vad man kan göra och vad man skulle vilja uppleva med den personen. Man ska längta, och leva i nuet. Man skapar minnen och varje minne blir unikt. 

Love E.AM

En bättre start

 

-En ledig måndag-

Kan veckan starta på ett bättre sätt?! 
Igår så strömmade det in meddelande från lärare som var sjuka och vilket tillslut resluterade till att vi hade ledigt hela dagen. Måndagar är alltid jobbiga då jag får gå upp innan 6 och kommer inte hem innan halv 5 så detta satt som fisken i vattnet. Idag blir det bara att försöka plugga lite ekonimi då jag har prov i slutet på veckan. 
Love E.AM

Nike

-Morgonträning- 

Efter en supermysig fredag hos Emelie med hur mycket mat somhelst så fick det blir ett träningspass idag på morgonen. Idag är mitt schema fullspäckat, just nu är farmor på besök och ska ta med henne till mormor nu! Så underbar dag, och ikväll blir det festligheter! 

Love E.AM

---

Morgonläsning i favoriten

- Love breakfast- 

Precis som alla andra dagar, börjar den med en stadig frukost. 
Idag är det enda som står på schemat pluggplugg och plugg! Kommer sitta med huvudet i en mattebok då det äger rum ett prov på fredag, och efter man haft ett lov så tappar man ganska mycket hur man ska tänka. Men innan jag sätter mig med plugget så ska jag unna mig lite läsning och härlig musik i öronen! 

Love E.AM

Sleeep

 

-Days like this- 

Måndagen är över, och det har varit en av de bättre måndagarna faktiskt! Skolan gick snabbt, hann med en frukost på viskan med Matilda, då vi fick uppdatera vad som hänt under lovet och ha lite kvalitetstid med varandra. Efter skolan blev det lite plugg och sen kom Emmisen hit då även vi fick mysa och prata om allt mellan himmel och jord vilket var väldigt behövligt! 
Kvällen avslutades på det bästa sättet hemma hos Emelie då det även där blev stormys, planering och kvällsmat. Kunde knappt blivit en bättre måndag, så fantastiska vänner jag har, ni äger hela bunten! 

Love E.AM

15/2

En röd ros & smink

Ett bra lov drar sig mot sitt slut och denna söndagen har varit bra fast full med ångest.. 
Checkar ut tidigt idag då jag känner att ögonen går i kors.. 

Love E.AM