E.AM

Fav

Tre favoriter på en och samma bild.

Isabella Löwengrip som är en otroligt stor inspiration och en bra förebild för många människor där ute.

Bild från Rom med min finaste Lina, som jag saknar fruktansvärt mycket. 

Och mitt fina skal från Richmond&Finch

Love E

It's our turn

Nu är det inte långt kvar.. 

Nästa vecka så tar jag och Rebecca varsin ryggsäck och åker ut i världen, i vårt startskott kommer Elin och Emma att medverka i två veckor vilket jag ser otroligt mycket framemot. 

Vi har inte bokat någon resa hem vilket är väldigt spännande och skönt, så vi får se när jag sitter här hemma framför datorn och skriver igen. 

Hoppas ni alla har en fin jul, ta vara på era nära och kära! 

Love E

S O L O

Såhär kommer hela min dag att se ut, eftersom att jag forfarande ligger hemma sjuk..
Är så sugen på att både jobba och träna men det är väl så man brukar känna när man inte kan göra något, så får njuta av dagen hemma och mysa ner mig i sängen. Men har massa roliga listor att göra inför framtiden så kommer nog att börja fixa lite med dem.

Love E 

Spanska Trappan

Här mina damer och herrar står jag med en selfiestick nedanför Spanska Trappan som på somrarna är bland dom vackraste platserna i Rom. Här ska det vara fullt med blommor av alla olika sorter och blommorna byts även ut nästintill varje dag för att hålla platsen unik och vacker. Kommer absolut att ta min hit igen på sommaren och hoppas på att Spanska Trappan är öppen så man njuta av en kaffe och solen som steker på, och självklart med min vackra Lina. 

Har fått någon fråga på hur jag och Lina träffades, så tänkte slänga upp ett inlägg om detta snart och om alla våra fantastiska resor och upplevelser tillsammans. 

Love E

15.12.15

-Frukost på sängen-

Fick bli en frukost på sängen idag då jag ligger sjuk.. Men mådde mycket värre igår på kväll så får hoppas att det är på bättringsvägen redan. Har lyssnat på både måndagspepp och Ofiltrerat denna morgonen och det är verkligen underbar start på morgonen. Idag blir det mycket planering som gäller då det är massor som kommer att hända nu i december. Sååå taggad på livet och så glad över alla jag får dela detta med.

Love E

Jag och Elin på förfesten

Hade drömmarnas utekväll i fredags, det var dans, skratt och många gamla ansikten som man saknat och det blev otroligt många shoots, och då blir det alltid en fantastik kväll. 
Konstigt nog så brukar min och Elins utekvällar alltid sluta minnesvärda, efterfesten höll på tills solen gick upp och jag gick raka vägen till Viskan där jag och Elin mötte upp Emelie då hon bjöd oss på frukost. Emelie var verkligen rätt människa att träffa, gav mycket glädje. Underbara ni. 

Love E

R&F

Richmond & Finch..

..är heltklart hetast på marknaden inom skalbranschen och jag själv är helt såld i alla dessa fantastiska skal. 

Sen första gången jag såg dessa skal så blev jag kär i det gröna "Green Marble Glossy" vilken jag fortsatte att vara efter jag fått känna och ta lite på de olika. Men fastnade även för det svarta "Classic Satin Black" som Isak håller i på bilden, då den var som en dröm i handen, den la sig helt underbart och satt verkligen som handen i handsken. 

Tycker ni alla kan kika på de olika skalen här och se vilken som är er favorit. 

Love E

C O S

Cos och NK är ett måste när man är i Göteborg då atmosfären är så himla underbar. 
Man hittar sig alltid någon fint som man vill ha på NK, och COS finner man allt lite inspiration och idéer för kommande dagar. 

Nu ska jag lägga mig och njuta av en film. 
Love E

 

Night

Lycka. 

...När man stannar upp och tänker till,

... Man inser hur många fina människor man har runt omkring sig, när man inser detta och man får den varma härliga känslan inom sig, man inser att livet är fan underbart. Vi alla får någon gång motgångar i livet och det är bara att inse att det är så världen som vi lever i är. Det finns många som skulle göra vad som helst för att just få ditt liv och kan säkert tänka mig att ni någonting önskat att ni varit i någon annans kläder. Stanna då upp och tänk, tänk att ni då aldrig hade kännt dom personerna som ni har i era liv just nu. Stanna upp, just nu, och tänk och njut av att du är du och att du är älskad av personer som älskar dig för att du är du. 

Glöm aldrig, att just du är värdefull.

Love E

The one and only

... Isak Larsen

Min dösnygga vän som jag spenderade dagarna i Stockholm med, verkligen en underbar person.

Nu är jag påväg till Göteborg för lite ärenden och möten och sedan lite julshopping, så himla mysigt!

Love E

S T M

Richmond&Finch skal fanns på plats

Vackra Anitha Schulman 

Social Media Party 

I fredags så tog jag och Isak bilen upp mot Stockholm för två mysiga och fullspäckade dagar tillsammans. 
På lördagen hela dagen så var det dags att gå på SMP, där många inspirationer befann sig, hela dagen var full med aktiviteter. Allt ifrån Yoga till livepod med Anitha Schulman och Ann Söderlund till intervju med Angelica Blick. Det fanns även ett mingelrum där man fick mingla med sina förebilder med ett glas bubbel. Helt fantastisk dag måste jag säga, så nöjd. På plats fanns det även tävlingar som man kunde vinna otroliga priser, man kunde även bli stylad med smink och hår och som pricken över i:et så kunde man bli fotad av Lisa Höök och massa andra som fotade. 
Om ni kan så tycker jag absolut att ni ska ta er dit nästa år om det blir något. 

3.12.15

Upp och hoppa. Idag "vaknade" jag på topp klockan 7 för att ta en morgonpromenad som är absolut den bästa tiden enligt mig. Man andas in den friska luften, vaknar till liv och en härlig podcast i öronen. Min förmiddag är fullspäckad så ska springa ut till bilen nu. 

Love E