E.AM

G R A T T I S  F I N A S T E    Ä N G E L

T H I S  W E E K

Denna veckan som varit har varit väldigt mycket på schemat och stressig, men också väldigt bra. Den började med att jag höll mitt första tabata-pass som dessutom gick väldigt bra och resulterade till att jag höll ett till i torsdags som gick ännu bättre. Hade även frukostmys med min fina Mattis på torsdagen innan opponeringen. Har även hunnit träffa Emelie och Elin några gånger denna veckan också vilket har varit fantastiskt. Dagarna, veckorna, månaderna går så oerhört snabbt nu så jag hänger inte riktigt med, men snart står jag i min fina studentmössa med en ett stort leende och många känslot i kroppen! 
Love E.AM

H E L L O  B A B E

- T J U G O F E M T E   A P R I L -

Då var det lördag igen, och denna helgen är verkligen så behövlig, tar verkligen vara på den och är hemma och vilar upp mig. Ingentinge planerat utan gör precis vad jag vill och känner för. 

Love E.AM

I D A G  Ä R  D E T  J A G  S O M  B E S T Ä M M E R

- Instruktör- 

Japp, ni läste rätt, idag håller jag för första gången i ett pass, och jag ska köra ett crossfit-pass och det ska bli kul att se hur det går. Är väldigt förväntasfull men det känns väligt bra men kom väldigt spontant och oväntat men det kommer nog att gå bra! 

Love E.AM

E T T  S O L I G T  G Ö T E 

- Ett litet stopp- 

Innan vi rullade hem igår så tog vi ett kaffestopp på NK, då det blev varsin latte! 
Love E.AM

B E S T  G I R L S

- Två stycken från helgen! - 

I fredags firade vi vår fina Ellen som fyllt år och det blev en toppenkväll i Göteborg och vi alla dansade som bara den och schlagerbaren levererade som vanligt! Lördagen blev väldigt lugn, agerade lite taxi till några vänner på eftermiddagen och sängen kallade tidigt på mig! Idag tillbringade jag dagen i Göteborg, äntligen.. Tjatat länge om att jag ska dit en dag och idag blev det av och Elin frågade om hon fick hänga med så vi rullade dit och hade bara en så fin dag i solen! 
Love E.AM

T H A I L A N D  V S  H E L S I N G B O R G

 

N Ä R  M A N  L Ä N G T A R

-LÄNGTAN ÄR STOR- 

Idag så längtar jag extra mycket efter sommare, efter studenten, efter balen, smögen, midsommar, summerburst ja men allt som har med sommaren att göra. Kollar igenom lite bilder från sommar 2014 samt thailandsbilderna 2013/14 och jag måste snart ha sommar igen. Men man kan nästan ta på sommaren för den är runt hörnet nu, happpyyyy

Love E.AM

F E M  S A K E R

- Från idag och ett år tillbaka så har jag lärt mig oerhört mycket 

- Har lärt mig prioritera 

- Är taggad på livet till 110% 

- Jag ska ta studenten och flytta näst intill samma dag

- HAR SÅÅÅÅ FINA VÄNNER

E N  L A T T E,  E N  G O D I N G

- YESTERDAY-

Igår innan jag gick till mamma som var hos frissan så ringde jag upp Stina och kollade om hon var i stan vilket hon var och det slutade med att vi köpte varsin latte och satte oss vid vattnet i solen och uppdaterade varandra. Längesen jag träffade henne nu och det var en perfekt stund med solstrålen själv. En bra dag helt enkelt. 
Idag har jag varit inne i skolan på morgonkvisten för att skriva svenska nationella vilket gick bra, men är helt slut nu så blir att ta det lugn resten av dagen och äta lunch hos farmor! 

Love E.AM

H A P P Y  M O N D A Y

-Måndag 13 april-

Då var lovet slut och måndagen är här, blandade känslor då det är mycket som komma skall. Men allt löser sig med tiden och jag ser framemot varje dag som kommer! Idag ska jag möta upp mamma efter skolan, då hon är hos frissan och blir fin i håret! 
Love E.AM

S C O N E S

-15:30-

Då jag varit sugen på scones hela veckan tog jag mig idag i kragen och gjorde varsin till familjen och det uppskattades vill jag säga och smaklökarna dansar! Ikväll ska jag träffa tjejerna och laga något gott och käka! 
Love E.AM