E.AM

30/9

/Sista septemeber/

Imorgon är det oktober och det närmar sig ännu ett steg mot studenten, är verkligen så taggad på detta sista året. För det första så vet man att det kommer gå så fort, och motivationen kommer troligtvis att bli bättre då man vill kämpa det sista. Berätta för mamma vid frukosten innan exakt hur mina planer ser ut efter studentet och det känns så bra att hon tyckte det lät som en super idé! 

Gick iallafall upp vid 7 idag och tog på mig springskorna och kom hem efter milen, perfekt start på dagen!

/

/höstigt/

Idag har det varit en riktigt höstig men fin dag, hösten kan ses som väldigt grå och regning vilket den för det mesta är! Men idag har solen varit framme och dethar varit lagom kallt/varmt om man säger så. På mitt schema idag så ska jag göra mig lite kaffe, sätta mig och plugga tills jag är nöjd och inte orkar mer.

Love E

 

Blue and black

/Torsdagen den 18 September/ 

Imorgon är det redan fredag!? Känns som jag tänker detta varjedag, veckorna går så jäkla snabbt så jag vet inte vart jag ska ta vägen? Känner på mig att detta året, eller ja hela trean kommer att springa förbi. Helt plötsligt så är det balen och framförallt STUDENTEN, säger bara det att ta vara på gymnasietiden för den går bara fortare och fortare för varje år. Idag så ska jag vara ritkigt duktig (hoppas jag), ska försöka boka in litet möte och plugga, plugga och plugga! Ska verkligen försöka ta igen dessa dagar då jag inte öppnat en enda bok!

Love E

Tisdagen

/Ledig dag och skolfoto/ 

Idag så har vi ingen riktig skoldag, då vi ska vara hemma och börja arbeta med gymnasiearbetet. Men otur nog så hade vi skolfoto just idag så fick åka in idag ändå, men vi har även en lunchföreläsning idag så klassen ska gå på! Just i skrivande stund så sitter jag med två godingar och äter frukost och försöker plugga. Riktigt fin dag i Borås idag, njut

Love E

Happy moments

bild1: Påväg till mitt andra hem Thailand. Bild2: En lunch i Thai

Bild3: Riktigt god drink, den godaste jag druckit! Bild4: En lyckad höstdag med min syster i fina Göteborg

Bild5: Förra sommaren, då jag tillbringade en supermysig dag med mami och sis Bild6: Mysig resa till huvudstaden med bästis

Love E

Box full of love

/LÖRDAG 13-09-14/

En bra dag erbjöds igår, jobbet gick bra och träningen gick också väldigt bra! Det blev lite ändrade planer så jag var hemma hela kvällen men Elin, vi lagade väldigt god mat och hade så mysigt hela kvällen, det blev till och med lite sent! Men sov mina timmar och nu är det dagt för jobb igen. 

Love E

KÄRLEK TILL GOD MAT OCH FIN VÄN

Från förra helgen

/kalas/

Förra lördagen var det kalas hos fina Emelie, men hennes stora släkt! Det bjöds på god mat och massa gottigheter efter det! 

Ni ser ju bara på tårtan hur maffigt det var, lika god som den ser ut! 

Love E

Veckan som gått

/fantastiska/

Haft en bra vecka som bara sprungit iväg och helgen är nu här, på schemat står det jobb, träffa min fina Erica + hennes fina familj sen ska jag försöka trycka in lite träning och plugg också. Så det blir en lugn men väldigt skön helg för min det! 

Take the H

/Denna tisdag/

En lugn tisdag, började 11:40 som vanligt och fick gjort ganska mycket idag! Hann även med en lite lunch på viskan och haft en allmänt bra dag. 

Kom hem ganska nyss och då hade det börjats med ett projekt i mitt rum, det kommer ta några pluggtimmar men det är det värt! såå excited

Love E.