E.AM

En bra torsdag

/träning och bio/

Det blev tillslut en lugn och skön trosdag trots att planerna var att dra ut idag! Men det känns skönt att ligga hemma i sängen och i värmen framförallt. 

Jag, Emelie och Agnes åkte och kollade på en skräckis istället, den var dock inte så läskig och inte jättebra "ouija" Är namnet på denna film iallafall. 

Imorgon så har jag lite planer iallafall, men får se hur man käner sig när man vaknar! 

Love E

Ingen vanlig dag

/Syrrans födelsedag/ 

Idag fyller min fantastiska och fina syster 21 år, hon börjar bli gammal nu, vilket börjar synas! Skämt och sido!

Att inte få fira denna dagen med dig är verkligen inte roligt, vill ha kontroll och veta att denna dagen kommer bli den bästa på året, men det funkar knappt när vi inte är tillsammans. Jag hoppas verkligen att Egypten har firat dig rejält idag, så väntar jag här hemma på dig! En dag närmanre tills vi ses igen min andra halva, love u 

Love E

Homelove

/The day/ 

Idag står det plugg, träning och mys på schemat. Dagen började även perfekt med skype med min fina syster, som jag i skrivande stund även pratar med! Hon gör mig så lycklig och vi smider bra planer tills när hon kommer hem både om 62 dagar och i april! 

Love E

Svar om min jacka

/svar/

Fått väldigt många frågor på vart min jacka kommer ifrån, så tänkte att det kanske är fler som sitter och lurar på denna frågan! Skinnjackan är iallafall från Zara och minns inte exakt priset men runt 800 tror jag den låg på! 

Love E

moon landing

/ The voice in my head/ 

Nu är det redan tisdag kväll, känns som det var igår jag var i Linköping, så ska bjuda på 4 bilder från den dagen. Det kommer komma mer bilder från den dagen och har även lovat en video. Detta kommer att komma efter torsdag troligtvis, det enda jag hinner på dagarna är att träna, plugga och gå i skolan så bloggandet kommer förtillfället inte i förstahand. 

Love E

JAMES BLUNT

/The man in my/

Dagen är här, snart så åker jag mot en stor idol, hans musik har betytt så mycket för mig och nästan hela min ungdom från 9 år till idag så har han spelats i mina öron dagligen. Det ska verkligen bli hur mäktigt som helst att äntligen få se honom LIVE, har väldigt bra platser också. Ha en bra fredag!

Love E

 TVÅ FAVORITER

Två från förra helgen

/Två favoriter/

Godingarna med på bild, min fina Emelie och dom två perfekta mojitorna! 

En bra start på denna fredag, hoppas ni får en bra helg allesammans!

Love E