E.AM

Dolls

Ännu en vecka har gått, och vi är nu inne på första advent, vilket känns helt sjukt. Tiden går oerhört fort och att det är december imorgon gör det bara ännu konstigare, minns det som igår när det var första oktober.. 

Men helgen har varit ritkigt bra, vi firade våran fina Elin i fredags och hon verkar nöjd med kvällen så då är jag också det! Ser ni hennes tårta eller!?! jsukaste och finaste på länge, passar till våran lilla makeupartist! 

Love E

GLITTER

Har inskaffat mig en ny älskling, är helt såld på den, med är grön vilket jag inte har några kläningar i, så det är kul! Den är dock lite stor, men ska försöka se om man kan sy in den lite så skulle den vara perfekt till alla kommande event! 
Love E

You!

Fin fantastiska babbo fikade jag med igår, vi fick även sällskap av matilda och elin lite senare så mysig tisdag måste jag säga! Det är verkligen så nyttigt för själen att bara prata massa minnen och skratt, minnas och sakna. Inte nog med att vi såg tillbaka i tiden så planerade vi även endel framåt, ser framemot allt! 

Love E

LL

Vilken dag det varit idag, upp med tuppen vid 6 och därefter mot skolan och ha matteprov som gick väldigt bra. Efter det så fick vi alla lektioner inställda så slutade redan vid 11 och gick och tränade. Sedan har jag bara stressat då min kära mor är påväg hem från flygplatsen nu! WIHOO, men en vecka är ju ingenting.. Men nu är det bara 27 dagar kvar tills min syster håller mig sällskap om dagarna och nätterna, längtar ju som bara den. Schemat för den veckan är redan späckat så det ser jag verkligen framemot. 

Har försökt att plugga idag med vilket inte har gått alls bra men håller tummarna för att det ska gå bra ändå! 

Gjorde även tre dagliga regler som jag ska följa: 

* Va positiv

*Le och skratta mycket 

* Lev, alltså gör saker som DU tycker är kul 

Just one more

Blev även lite vin på lördagen med Elin och Cornelia vilket också var trevligt! Nu ser jag framemot den kommande veckan då den börjar med att mamma kommer hem (HAPPY). Har dock glömt bort helt att vattna hennes blommor så får springa iväg och köpa alla blommor som finns i butiken. Sen har jag några prov att se framemot också, två matte och ett naturkunskapsprov! Helgen så blir det att fira goaste Elin som äntligen också blir 18år och det lbir självklart en utgång på det med många härliga tjejer. 

Love E

Good weekend

Fredags så firade vi thai, vilket var väldigt trevligt och roligt! Blev mycket skratt och vin, vi hann även med några drinkar på viskan innan vi skulle vidare. 

Love E

Me love

Igår kom detta hem till mig, världens drömkvällsmat måste jag säga! 

Denna kvällen har varit väldigt bra men nu blir det sista minuten plugg som står på schemat..

Love E

VÅGA TOGA

Då vad teknisfesten över och det blev en väldigt lyckad kväll för alla teknister verkade det som. Jag var bakom kameran hela kvällen och det var riktigt roligt att få se deras lycka genom den. Här kommer två av de bilder som jag tog, mer hittar ni på teknisboras.se 

Love E

G L T

Målade mina naglar med inspration från Emelie B och blev riktigt nöjd! Nu är det även fredag vilket känns så bra och denna veckan har bara sprungit iväg! ser framemot kvällen!

Love E

The key

Godmorgon

Bjuder på två bilder från igår, Idag börjar jag vid tio och har bara två lektioner men slutar ändå vid fyra vilket inte är det roligaste men kan få endel gjort på den feta håltimman. Ikväll har jag lite mysiga planer som jag ser framemot.

Love E