E.AM

Work hard

Nu när sommartiden går ju dagarna så mycket snabbare känner jag, klockan är redan halv åtta snart och känns som jag inte hunnit med alls mycket. Har iallafall varit ute och sprungit en halv timma och tog sedan med mig Molly ut på en timmas powerwalk, så underbart när solen lyser. Nu ska jag fixa mig lite mat och sedan blir det nog sängen. 

Lunch under blå himmel

Hur underbart är inte detta vädet som vi fått till Sverige? Helt fantastikt, glädjen sprids bland allt och alla. Har varit ute och pw idag och alla man mötte var så glada och äntligen så är även i sommartid vilket betyder att sommaren snart är här. Ser fram emot denna sommaren så sjukt mycket, har ganska mycket planerat, har även tänkt att inte jobba så mycket eftersom att det är mitt sista sommarlov så det ska jag ta vara på. Idag ska jag sitta nerspikad i matteboken och även i engelska skrivning, hade hellre velat hitta på något när vädret är så underbart. 

FREDAG

Hur kan det redan vara fredag?? Tiden går så snabbt och nästa vecka är en dödar vecka då jag har så sjuk många prov och inlämningar.. Ska jobba på det med nu i helgen så kommer knappt hinna eller orka plugga, men får göra det bästa av situationen.. Hur gör ni när ni inte har tid till något som ni måste göra? 

the beauty

Dagen fortsatte med en fantastisk vän som det blev mycket uppdatering från och även några planer nu till våren, älskar verkligen att planera. Att planera innebär så mycket, att man ser framemot att först planera och strukturera upp. Sedan ska man fixa allt och kolla så allt passar och att alla som ska vara med kan. Men detta kommer ju bli så roligt.

days you remember

Kan ju inte bli skönare torsdag än detta, hade bara en lektion idag så slutade redan 09:10 så jag och Clara gick till viskan och åt lite frukost. Frukostbuffé är svårslaget måste jag säga. Vi hade det så mysigt och satt länge där med våra tekoppar och bara pratade. 

Dagarna rullar förbi

Då är tisdagen snart slut och det betyder veckan snart är slut, så fort onsdagen är klar så är det typ helg känns det som. Denna veckan kommer gå väldigt fort då schemat är ändrat då vi slutade vid ett idag, börjar ett imorgon och slutar vid tolv på torsdag och det känns så skönt eftersom att jag ska jobba i helgen och däför blir det lite mer tid till både plugg och träning. Har precis kommit in efter en spring/pwrunda som var dagen andra träning och ska laga lite mat snart och efter det ska jag bara försöka plugga så gått et går. 

Happy B

Varit på lite kalas i eftermiddags och hade på mig mina nya byxor och älskar dom verkligen så är super nöjd. Har även precis tryckt i mig lite pizza med mamma som överraskade mig med lite roliga saker och vi planerar även sommaren lite vilket kommer bli den bästa sommaren på länge. 

Söndag

Det blev ännu en mysig frukost och en härlig sovkompis inatt, Erica S kom nämligen igår ganska sent och så pratade vi tills vi somnade hur mysigt som helst. Är lite stressad idag så får se om jag kommer blogg om helgen idag eller i veckan, det kommer iallafall komma upp lite mer bilder.