E.AM

Beauty F

-Bästa Fanny 18år-

Igår var det firande för underbara Fanny som fyllde på i torsdags, temat var tropiskt och kvällen blev verkligen så lyckad. Jag hade på mig en leopard baddräkt från hm och en sarong samt mina blåa fjäderörhängen och lite annat extra. Alla var väldigt fina med sina holahola kjolar och saronger! Kvällen avslutade vi i stan, först på viskan och sista på vinci, det var så bra kväll. 

When you get it

Torsdagen

Igår så var det dags att åka in till stan för att träffa mina tjejer, fick även höra klådiis resa vilket var riktigt spännande saknar dock Rhodos när man får höra om alla händelser. Vi satt på Paolo's nästan hela kvällen med några sköna killar, spang även ner till stan och lyssnade några låtar på John de sohn. Jag tyckte han var duktig men publiken sög dock... Idag står det städning, packning och party på schemat. 

 

Muy bien

-Sunny-

Ännu en dag i stan, fast med min kära mamma denna gången. Mamma skulle vara hos frissan tidigt idag så jag passade på att träna medan hon blev fin i håret och sedan så blev det en mysig lunch och även en perfekt heldag med mamisen. Sådana dagar behövs verkligen, imorgon ska jag äntligen träffa alla tjejer igen vilket jag ser fram emot.

Waow

-Perfectday-

Började dagen med ett träningspass på gymet, mötte även upp Emelie för lunch och vi hann även med lite temys på viskan. 

Detta resulterade till en perfekt dag enligt mig. 

Nails

-White-

Igår så fixa jag mina naglar hos Elin, och är så nöjd! Kan ju sluta titta på dem, så snyggt med vita naglar när man är brun så det är ju tur att jag åker mot varmare och soligare land om en vecka, Can't wait

Midsommar

-Midsommar 2014-

Vad ska jag säga? Midsommar blev så bra, spänderade hela kvällen med bästis och åkte runt och var lite överallt och träffade massa roligt folk. Detta året blev lite blandad då jag var i Halmstad 2012, och i Varbarg 2013, i år så blev det båda två. Vad är midsommar utan spontant? Är nöjd med detta året också, hoppas att ni hade det lika bra som jag. 

Love

Jag kommer kriga för din skull

-Jobbig morgon och skön träning-

Denna morgonen kom med blandade känslor, klockan rinde klockan 3 inatt/morse, och tiden var inne. Det var redan dags för Rebecca att ta sin resväska igen och åka tillbaka till sin vardag. Jag kan inte fatta att tiden gått så fort, känns som jag åkte och hämtade henne på flygplatsen bara för några dagarsen och nu är hon redan borta igen.. Känns så tomt.. Men om bara 11 dagar så ligger jag på en solstol jämte min andra halva igen. Har iallafall haft superroligt med syster min dessa 12 dagar tillsammas vilket jag kommer att leva på några dagar. 

Efter att vi lämnat henne på landvetter så hoppade jag av på gymmet och körde ett riktigt hårt träningspass i över en timma, intervaller och styrketräning var på schemat idag. 

VI TVÅ

 

Världens bästa finaste syster 

Två dagar kvar här hemma med dig, sen ses vi i Cypern nästa gång! 

Läääängtar redan, ÄLSKAR DIG

Rebecca 

Take it

Då var det måndag igen, efter enhändelserik och lång helg. Har inte alls mått så bra de senaste dagarna men känner mig idag på benen igen! Idag är en dag som jag ska ta vara på och umgås med min familj, så första stoppen blir farmor.

Två härliga

-Underbara och fina vänner-

Igår var det frukost hos mig med dessa godingar, dem var hos mig efter 7 någongång och vi hade super mysigt. Lekar, snapsvisor, sång, dans och allt vad det var, sedan begav vi oss mot stan för att kolla på alla studenter och framförallt klådii som sprang ut också. En fantastisk dag måste jag säga.