E.AM

då och nu

-Dag för dag- 

Att varjedag ser olika ut, att varje timma ser olika ut, att gå ifrån att vara världens lyckligaste till att inte kunna se på någon och le. Det är denna världen vi lever i, det är svårt att kunna, veta och hantera vissa situationer men det kommer med tiden och humöret rullar på precis som livet. Idag har jag nog haft alla humör uppe, och det som fick mig glad var min familj och släkt, glöm inte att familjen är viktig, i alla lägen! 

True colors

- I see you-

Sommarkvällar, dagar vid havet, vänner som får mig att känna sig levande, familjen som gör mig lycklig, och drömmarna som får mig att längta!

Detta är vad sommaren ger mig, man ser mycket ljust och man vet inte vad som väntar runt hörnet men hur som helst så ser man bara ljust, allt kommer bli bra. Drömmarna som man har är med från den stunden man vaknar tills natten kommer och man somnar. Man har inga förväntingar och då har man inget att förlora. 

Boat boat boat

-On the boat-

När man väl är utomlands så måste man passa på att se saker, även om man åker till Rhodos på partyresa eller till Thailand för att äta den goda maten, det är bara ett måste. Vi var på en båt som det bara kosta runt 100kr och åkte runt 11 och var tillbaka vid 14. På den tiden så hann vi se Farmagusta (spökstaden) massa hotell som låg granne med de kristallblåa vattnet, och vi såg även Blue lagon som det var ett stopp vid där man kunde hoppa från båten och svalka sig. Jag känner mig verkligen levande när jag åker båt, sitter och dinglar med benen utanför båten och får skvättar av havet på både tårna och benen. Denna trippen ångrade jag verkligen inte, jag och mamma gjorde en liknande båttru några dagar senare då man fick ligga på ett nät, då vattnet var precis under än och det skvättande vattnet träffade hela kroppen, en helt underbar tur det med. 

Third- Food

-Grekiskt och Japanskt- 

Mat, min favorit tid på dygnet är när det är dags att äta, testa nya rätter som smälter ner i magen. I Cypern så blev det mycket rätter med fisk och räkor, konstigt nog så tog det några dagar innan jag fick i mig någon kyckling och kyckling är något som jag äter dagligen men klarade mig rätt bra utan. Mamma lyckas bli nöjd varjedag med sina val av rätter, hon testade på alla konstiga och annrlunda rätterna vilket jag skulle rekommendera till er. Något som vi var på som jag aldrig varit med om förr var en japansk restaurang där kocken gjorde maten framför oss då vi satt runt honom. Det bjöds alltså på en liten föreställning samtidigt då kan sjöng och kastade knivar medans köttet låg på plattan, en riktigt häftig upplevelse och väntan på maten tog inte så långtid eftersom man fick kolla på. Annars blev det väldigt mycket sallad och även sushi vilket jag saknat. I Cypern så äter man väldigt mycket bröd då man får inte det som förrätt på varje restaurang och till det får man ibland massa goa "såser" som pesto, tzatsiki med mera. Det som man måste testa är ju den goda halloumin som är kryddad med massa gottigheter och till det passar tzatsikin utmärkt. Maten i Cypern är inte något som jag kommer att sakna eftersom att jag är med för thaimat och lite starkt men det är väldigt gott för veckan. 

Second - Träning Cypern

-Allt ifrån vattengympa till mamma boot camp- 

Att stiga upp i Cypern och ta på sig träningsskorna och sportbhn, jogga till plattan där jag ser min lycka, som peppar alla som tagit sig upp på sin semester och är halvtrötta med även förväntansfulla inför dagen och morgonträningen. Att få se hur mycker Rebecca växt som person bara på några månader glädjer mig, hon är verkligen en förebild och genom att se hennes utveckling och vilja så vill man verkligen bara köra på för att man vet att man klarar det om man vill, hon är en motivation. 

Vill ni åka på semester och även hålla igång med träningen i Cypern så tycker jag verkligen att ni ska åka med fritidsresor och bo på Nausicaa Beach, det låg perfekt, nära till stan där det fanns alla möjliga restauranger, några barer och bara 10 minuter ifrån Ayia Napa med taxi vilket är bra om man vill festa till det en kväll. Men hotellet hade väldigt mycket aktiviteter för barn, tonåringar och föräldrar till och med alla i ett som tillexemper vattenpolo där man fick se allas vinnarskallar. Hotellet ligger även vid havet, så man klättrar ner vid stegar för att svalka sig och slipper även sanden vilket jag tyckte var skönt. Vill man känna sanden mellan tårna så tar det två minuter att ta sig till den och då går man den fina strandpromenaden som började vid detta hotellet. 

Många härliga träningspass

The First

-Vita stränder, bruna ben, kristallblått vatten och underbara människor- 

Detta har jag fått vakna och somna till i en vecka, det bästa av allt var att få vakna jämte min fina syster. Har upptäckt så mycket fina platser, haft min r´tid till att tänka, vila och bara andas. Att fått umgås med min fina familj i fina Cypern var det som behövdes för att känna att man lever, borde ta vara på livet lite mer varje dag. Nu har jag redan varit hemma i en vecka, vilket betyder att jag varir utan min fina syster en hel vecka, att säga hejdå gör gör så ont, blir bara värre och värre. Tänkte köra några inlägg om Cypern och vad vi hittat på. 

Upp