E.AM

Julveckan

En helt fantstisk julvecka, som nu är slut. Det jag har att se framemot nu är nyår, och det som jag inte ser framemot just i skrivandes stund är att om några timmar sitter vi i bilen mot landvetter och lämnar min fina syster som ska tillbaka till jobbet. Men denna veckan har varit bland dem bästa iår vilket jag är oerhört tacksam för, då åter slutar på topp! Mer om julveckan kommer en annan dag! God jul 

Love E

20 dec

-Igår, gjord av kärlek-

Igår var det julmiddag hos fina Emelie, god mat som vi alla hade gjort, mycket skratt och en underbar kväll!
Det behövs lite mer sådana här vänner i vardagen!
Love E

O/A

Två bilder från dagens klädval! 

Tänkte svara på en fråga angående Alice klädsel igår:

SOFIA: Hej! Såg din senaste bild på instagram. Du hade taggat en som heter Alice Svensson. Vet du vart hennes klänning kommer ifrån? Jääättefin!

SVAR: Hon tackar, och jag håller med att den var underbar! Men det är faktiskt en kjol och en tröja, då kjolen var från nelly och tröjan från HM om jag inte finns fel! 

Love E

LusseK

My love

Idag har jag och mamma bakat lussekatter, dem blev riktigt bra, då det var bland dom godaste jag ätit! 

Sedan har vi åkt runt och lussat lite hos mormor, då hon fick hälften av dessa godingar! Om jag ska äta lussekatter så måste det vara saffran i dem för det är det som är gott! Ikväll så ser det ut att bli en lugn kväll, men god mat med familjen och även massa mys! 
Love E

Foodporn

Om det är något jag brinner för så är det ju mat! 

Den allra bästa måltiden enligt mig är ju faktiskt frukosten, och det är ju bara en pluspoäng att det är den viktigaste måltiden på dygnet. Vad brukar jag då äta till frukost för att hålla den i liv? 

Frukost:

Det sträcker sig väldigt långt, beror på vilken dag det är, om det är vardag brukar det bli ett ägg eller lite fil med frukt i. Men på helgerna kan det brasa på med värsta buffén, då det är från frallor till äggröra, omelette, ägg, bacon, knäckebröd, gröt, smoothie, bananpannkakor. Ja det finns väldigt mycket. 

Lunch:

Lunchen anser inte jag lika viktigt som frukosten, äter man en rejäl frukost på helgen runt 12 så blir det som lunch nästa och man står sig hela dagen, men en frukt eller något mellanmål kan man ju få i sig. Men om jag är ute på stan så är lunchen så underbar, då blir det endel sallader och sushi! 

Middag: 

Middagen är något som jag längtar till och kan redan på morgonen börja planera den. Det är den som är kvällen höjdpunkt och man samlas alla till bords och myser. Det kan bli precis vad som helst. Men favorit är pumpamos, tacos, ungsgrönsaker med något kött eller fisk samt biff och brunsås. 

Do that

 

* Gå med positiv inställning innan du lämnar hemmet t.ex om du ska till skolan eller till jobbet, dagen kommer att bli så mycket bättre då

* Kolla dig i speglen och säg högt att du är vacker och nöjd med dig själv

* Va stolt över saker du gjort, berätta för andra (inte på ett skrytsamt sätt utan med lycka) 

* Delta i samtalsämen som du tycker är intressant, på jobbet eller skolan, va inte rädd att ha dåliga åsikter utan dela med dig

* Var inte rädd för att vara för snygg innan en utgång, DU kommer ÄGA kvällen 

* Ha kul, och våga det som du vill 

* Gör dina drömmar till din verklighet 

Love E

 

Le it go

Och onsdagen var avklarad, idag mår jag bra vilket betyder att viruset är påväg bort från kroppen vilket också betyder att jag snart kan träna igen! Idag var det även nobelföreläsningen med skolan, den var faktsikt intressant delvis måste jag säga. Det finns alltid dem som är bättre talare än andra vilket gör att man vill lyssna på ett annat sätt. Känns lite orättvist mot dom som inte kan tala på det intressanta sättet, man märkte när det var en man som pratade om nobelpriset till hjärnan, hur alla lyssnade skrattade och hörde vad han sa. Han skulle nog kunna prata om nästan vad som helst och fått ungdomar till att lyssna! Kollar ni på nobelmiddagen på tvn idag? Jag valde att plugga istället en stund och nu bädda ner mig i sängen! 

Love E

tionde december

Godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott! 

Nu är jag på benen igen, och hoppas att jag klarar mig igenom denna dagen utan problem. Just nu är jag påväg till nobellunch som vi ska med skolan, vet att det är väldigt många klasser från olika skolor som ska på denna föreläsning. Jag minns faktiskit inte riktigt vad det var för föreläsning, minns bara att vi skulle vara där från nio till två ungefär. Men det är alltid kul med något som avviker från vardagen. När denna dagen är gjord så har jag bara två riktiga skoldagar kvar innan jag går på jullov vilket känns underbart! Hela nästa vecka så har vi andra aktiviteter som är schemabrytande så den veckan kommer ju springa iväg. 

Love E

Bjuder på en sommarbild från Cypern denna vinter dagen!

Ett land, mycket att se

Julen är snart här och det är många som ska börja packa sina väskor precis som jag gjorde för ett år sen och åker mot varmare destinationer! Detta året har gott så otroligt snabbt som jag nog nämt 100 gånger, det känns faktiskt som igår jag och mamma åkte mot flygplatsen och lyfte mot Thailand. Jag har tillbringat många vintrar i Thailand vilket jag älskar. Men allt i detta liv förändras, även Thailand, att få sehur mycket ett land kan förändras är spännande och intressant men också jobbigt. Det blir allt mer och mer turister vilket kan ta bort en del av charmen, men sen så är det kul för så många att få besöka detta landet, så fina utsikter, god mat och fantastiska människor, alla borde få vara med om detta. Har man varit i Thailand så vet man att man kan besöka oerhört många öar och ingen liknar den andra vilket gör att man kan tillbringa månader utan att tröttna. Men något som jag var väldigt förvånad över var norra thailand, det var så vackert, fina regnskogar, ingen kunde engelska vilket gjorde det väldigt intressant och besöken på skolorna då alla barn var väldigt facinerade över vårat utseende, blont hår och blåa ögon. Detta var en fantastisk upplevelse! 

Godnatt!
Love E

Ten things this year

Topp 10 som hänt under detta året: 

1. Träffat och lärt känna helt underbara personer som jag kommer ha med livet ut 

2. Mina två resor till Cypern, först med familjen och sedan med Matilda och Rebecca. Minnen förlivet.

3. Började året på bästa sätt, i Thailand, som var en händleserik resa som lärt mig väldigt mycket

4. Träningen, har verkligen tagit träningen på allvar och det får mig att må som bäst

5. KÖRKORTET, bland det allra bästa som hänt, öppnade så många dörrar

6. Två dagar i smögen med min fina mamma, där trivdes jag oerhört bra och allt var perfekt

7. Hotellmys med min fina Emelie, och en fantastik utekväll på det

8. Mitt rum, som detta året började komma till rätta och all inredning som tillkom och gör mitt rum till det bästa

9. Började mitt sista åt på gymnasiet & skolan går bra och motivationen är ovanligt bra, vill lyckas. 

10. Alla människor som gör mig lycklig varje dag, och finns där för mig, NI ÄR BÄST

new in

Köpte mig en ny jacka för några veckorsen, inte kommit till användning än men när det är dags kommer den användas mycket bra.

Love E

give me some

Helgen är redan över och en ny vecka har börjat. Denna veckan kunde inte börja sämre måste jag säga, vaknade upp sjuk idag, har inte varit sjuk sen i somnras vilket jag är tacksam för men detta kom verkligen oväntat. Så efter skolan har jag faktiskt bara sovitsovit och sovit vilket jag kommer fortsätta med denna kväll! 

Love E