E.AM

My ster turn 18

-Världens bästa fyller idag 18 år-

Dagen är äntligen är, som vi alla har längtat! Nu kommer det inte vara en lung stund här inte. Jag hoppas verkligen att du får en grym födelsedag och imorgon ska vi fira dig som bara den! All lycka till dig min skatt! 

Love you ster

Bästa synen och smaken

-The best-

Att få andas in den friska lufen och vandra på smögenbryggan, kallar jag idealet för perfekt. Frukosten som vi åt var gudomlig och våra smaklökar dansade och magen var nöjd hela dagen. När man ser dessa små båtbodarna så får det mig att tänka väldigt mycket på barntiden, alla barnfilmer.. Man måste åka hit en gång om året för att ge ögat en extra present! 

Birthday girl

- Då var det min tur att fylla 18år- 

Detta ska firas med lite fika med vänner, lunch med mamma och även finmiddag ikväll, sedan ska jag bara ladda upp inför helgen då det blir party i stora last!

 

we'll be coming back

-Båt bodar och hav-

Det var absolut inte sista gången jag var i smögen, det var verkligen så mysigt och man fick en speciell känsla när man var där. Alla var glada, trevliga och allt man gjorde var verkligen så personlig så det passade mig perfekt för det är i den miljön jag mår som bäst.

SMÖGEN 10-11 AUGUSTI

-The First time- 

Fick en tidig fördelsedagspresent av mami vilket var att jag skulle packa min väska för en övernattning någonstans i Sverige, var visste jag inte innan vi var halvägs till Smögen då jag gissade rätt. Vi hade tur med vädret hela tiden och det var verkligen en så fantastisk resa. Längesen jag hade så kul, och att det var med mamma gjorde det ännu bättre. Vi bodde mitt på smögen bryggan med havsutsikt från sängen och även en balkong som låg över havet, såååå perfekt. Kommer mer inlägg och massa bilder från smögen senare i veckan!

Morgonträning

-Bästa sättet att börja dagen med-

Blev en springrunda idag med, samt lite intervaller på det. Så underbart skönt så nu ska jag ägna dagen till att göra bra saker som behövs göras. 

Planera min födelsedag ska jag med göra, har så mycket att göra så vet inte vart jag ska ta vägen men känns bra att göra en stabil plan iallafall. 

Nu ska jag göra mig lite frukost, får se vad det blir för gott idag. 

ten things

* Jag kommer att bo utomlands förr eller senare 

* Thailand är mitt andra hem 

* Min favorit mat är thaimat, skulle lätt kunna leva på det

* Jag gillar inte att läsa böcker, men vill gilla det 

* Jag dagdrömmer väldigt mycket, om hur livet kunde vara om jag hade gjort andra val

* HATAR hajar, är livrädd för dem

* Gillar inte att prata om mig själv, älskar att lyssna på andra

* Somnar till musik varje kväll

* Ibland blandar jag ihop mina drömmar med verkligheten 

* Älskar att skriva av mig 

Våga ta risker, och spar på chanser

-Rädd för att misslyckas?- 

Har du någongång haft en chans som du länge drömt om, men sedan sumpat den för att du är rädd för att missyckas? Det är som att ge sin dröm en fribiljett långt bort från än som man sedan kommer att få känna ångesten att man kanske hade lyckats med sin dröm om man tagit den chansen man fick. 

Jag har många gånger sumpat chanser för att jag är rädd, och har faktiskt gjort om samma misstag ett antal gånger och samma ångest kommer tillbaka och stannar i kroppen som en stor pina och man får dras med den varje dag och känna sig misslyckat trots att man inte gav det en chans. Vad har man egentligen att förlora? Antingen går man inte med hela själen och visar för världen att det är något man verkligen vill, misslyckas man då, då är man ändå en vinnare mot rädslan och man vet att man ändå gjorde sitt bästa och att den förmodligen inte var meningen. Men ger man aldrig chansen en chans så får man leva i bubblan, "tänkt om jag hade klarat det, det hade jag säkert men nu är det försent" Och massa liknande tankar. 

Jag känner att livet är allt för kort för att inte ta de chanser man får, man måste övervinna sin rädsla och därifrån kan man gå rak i ryggen och självförtroendet på topp. Risker är inga risker om man tror på de drömmar man har. 

svårslaget

-Vilken helg- 

Helgen har varit så fantastisk, på schemat stod allt från jobb till vänner och även lite olika val. Efter jobbet i lördags så blev allt så spontant, jag och Emelie hamnade i Göteborg där snoop dogg uppträdde, är inte något stort fan men det var riktigt grymt faktiskt. Ångrar inte en sekund att jag åkte dit, och vill ha tillbaka den kvällen... 

Vad är en söndag utan, fin middag, myd vid sjön med en underbar familj? Detta var precis vad jag gjorde igår, var ute i skogen hos en väldigt saknad familj där vi åt så fantastisk god förrätt, huvudrätt och efterrätt. När man känner att det är något som fattas och det en dag bara släpper, som att ha en fråga men aldig veta vad frågan är.. Jag har haft en klump i magen en längre period och den släppte när jag fick träffa denna familj. Har checkat ut från en perfekt vecka och påbörjat den nya nu.

 

Upp