E.AM

One week

Har hänt så mycket under lovet så har inte velat sätta mig framför datorn och blogga. Har ju somsagt varit i Stockholm för att träffa min syster som byter destination från Thailand till Cypen, och skulle vara i Stockholm under några dagar så hade turen att få träffa henne där. I stockholm så umgicks jag med mamma och syrran för det mesta och vi gick i stan, åt god mat, träffade vänner och hade underbar tid tillsammans. Sedan så har jag även kört min första körlektion på körskolan vilket gick superbra och känns väldigt bra. Har träffat kompisar, pluggat, skrattar och väldigt mycket sringrundor och pw i det fina underbara vädret som vi fick till påskhelgen. Fredagen var jag med mina tjejer en stund hos Jempa på förfest och sedan ut i skogen till några för att ha en bra kväll, lördagen bestod av träning och fixa mig inför kvällen som fest stod på schemat. Det blev förfest hos goa tjejer i stan och lärde känna en hel del nya människor vilket är dröm, så kvällen var mycket lyckad. Jobbade även på studiedagen på måndagen och nu är skolan igång igen, men det är sjukt att det är så nära till sommarlovet, och även kortegen som börjar denna veckan. Vi får se hur uppaderingen kommer att bli från min sida denna veckan och nästa, men ska försöka slänga in några inlägg. 

Happy easter

Godmorgon, började denna vackra dag med en pw på 40 minuter vilker var så underbart och känner att denna dagen kommer bli super. När jag kom hem så körde jag lite magövningar och ställde mig i köket och blandade ihop lite gosaker och fick till denna godingen som ni ser på bilden. Ikväll så blir det grill med några vänner och även ett klädtema då man inte får ha något svart på sig, vilket jag typ alltid brukar ha så det ska bli kul att se vad jag kan gräva fram. Glad påsk på er. 

Saknar denna tjej

hade en så bra helg i Stockholm med min kära mamma och syster, när vi tre äntligen fick ses igen. Nu har hon åkt iväg till nästa destination och är beredd för nya äventyr, jag tycker personligen att det är så roligt att hon aldrig gör samma saker utan testar på nya saker varje gång på olika platser. 

The only one

Godmorgon på er, då var det tisdag igen och denna dagen är lång.. 

Tänkte bara berätta om en bok som jag läste för 2-3 årsen som heter 3096 dagar, som handlar om Natasha 10 år som blir kidnappad och lyckas efter 10 år smita och bli fri, detta är även verklighetsbaserad och så värt att läsa den. Det är nog nästan enda boken som jag verkligen levt mig in i och minns än idag vad den handlar om in i detalj nästan., så hemk är den men också väldigt mycket känslor som man får ta del av. Jag fick iallafall för mig att kolla på den filmen som kommit ut och gud vad hemskt den är.. Man får sig verkligen en tankeställare som är jobbig, så jag tipsar om att först läsa boken (som var bättre än filmen) och sedan kolla på filmen. Sen så vill jag även påminna er om att in slösa någon tid på att vara sur på någon man älskar för det kan man någon dag ångra. 

Hallihallå

Skönt att solen äntligen tittade fram nu på eftermiddagen, känner verkligen att alla behöver gå på lov nu.. Man varken orkar eller vill gå i skolan nu, och hjärnan får inte in ny fakta för tillfället, men nu är iallafall måndagen redan över och nu kommer veckan springa iväg. Detta kommer bli en sååå bra vecka för jag kommer träffa väldens bästa syster på torsdag!!! ÄNTLIGEN, skönt att ha en på svenskmark för några dagar. 

Le pain francias

Rekomenderar verkligen denna restauranden "La Pain Francias" som ligger i Göteborg mittemot fiorucci, det finns allt ifrån mat till fika till frukt, massa goda rätter måste jag säga. Jag tog kycklingspett med couscous idag, vilket satt som en smäck!