E.AM

Work out

Då har jag äntligen tränat, som jag längtat. Eftersom jag varit sjuk så har jag inte tränat på över en vecka, vilket märktes i mina muskler, blev helt skakis nästan direkt. Sedan så har jag även lyft fel här hemma med min rygg vilket märktes då jag förmodligen har en sträckning i någon muskel eller något annat så blev mycket rygg och magövningar men också ben och rumpa. 

Benpass idag:

  • Squats med stång3x10
  • Benpress 3x10
  • Utfall 3x10 (på varje ben)
  • Benlyft 3x10
  • Sedan gjorde jag några mer övningar med hjälp av maskiener som jag inte vet vad de heter men 3x10 på dem med.

Love Erica

B & W

Då var det äntligen fredag igen, dagarna går så snabbt, eller ja veckorna med. Nästa vecka kommer dock bli mindra bra då det är massa prov och mycket att göra + jobb på det, menmen. Det rullar på och snart så sitter jag på flygplanet påväg mot en annan destiantion men nya upplevelser och massa annat roligt. 

Ikväll blir det lugnt för min del, behöver verkligen bara vila så jag kan bli helt frisk och komma tillbaka till träningen. 

Love Erica

Från igår!

En bild från igår, då jag hade en pluggdag med Matilda, dock fick vi inte gjort så mycket som vi ville men det kommer när det kommer. Har även köpt en ny säng som man ser lite, vilket är min drömsäng och har aldrig sovit då skönt som i den. Är verkligen hur glad som helst. 

Skulle egentligen åkt och träna nu innan skolan men har fortfarande ont i halsen så blir inget med det.. jätteledsen för det faktiskt, menmen blir väl frisk snart då jag får träna dubbelt så mycket. 

Love Erica

Upp